15+2 τύποι που θα γνωρίσεις (και δε θα κάνεις παρέα) στη σχολή!

College Street

Φίλε πρωτοετή. Γράφω για εσένα. Που μπήκες φέτος στη σχολή και αναρωτιέσαι τι θα συναντήσεις. Γιατί οι μεγαλύτεροι (και ειδικά εμείς οι παλιόγεροι), έχουμε υποχρέωση προς εσάς. Καλά, σταματάω. Δεν ήξερα τι να γράψω στην εισαγωγή, και γενικά βαριέμαι να γράφω εισαγωγές.

Πάμε στο ψητό. Εδώ θα διαβάσεις 15+2 τύπους που θα γνωρίσεις στη φοιτητική σου ζωή και πιθανότατα δε θα θες να κάνεις παρέα μαζί τους.

  1. Ο διαβαστερός. Πρόκειται για το παιδί, που μένει παιδί. Ο τύπος που έχει μείνει στο μεντάλιτυ σχολείου. Διαβάζει, κάνει εργασίες, περνάει μαθήματα και στα 4 χρόνια έχει τελειώσει τη σχολή και ψάχνει για μεταπτυχιακό.
  2. Ο κουλτουριάρης. Συνήθως πρόκειται για χοντρή γκόμενα. Τρέχει σε θεατρικές ομάδες, χορευτικές ομάδες, γενικά, ομάδες. Βαριέμαι.
  3. Ο fight-for-a-reason. Συνήθως πρόκειται πάλι για χοντρή γκόμενα. Έχει οικολογικές ανησυχίες. Και ανησυχίες για σκυλάκια, γατάκια, σαλιγκάρια, μυρμήγκια κτλ. Κατάλαβες.
  4. Ο θέλω-να-πάω-Erasmus. 9 στις 10 φορές, πρόκειται για γκόμενα που δε βρίσκει γκόμενο στην Ελλάδα. Απελπισία.
  5. Ο γαμάω. Δε λέω πολλά. Σιχαμερός.
  6. Ο φουσκωτός. Μιλάει λίγο. Εκτός και αν το θέμα είναι οι κρεατίνες. Λίγο μυαλό, πολύ πρωτεΐνη.
  7. Ο τσίπης. Πόσο έχει η τυρόπιτα; Πόσο; Πόσο;
  8. Ο ιστορίας. Έχει πάντα κάτι να διηγηθεί. Έχει ιστορίες από την Κούβα, την Αίγυπτο, τον ταξιτζή που τον απήγαγε και τον πήγε στο βουνό και του ξέφυγε περνώντας από το τμήμα και ανοίγοντας την πόρτα…
  9. Ο ΔΑΠίτης. Εδώ έχει πολλές υποκατηγορίες. Τον τον ΔΑΠ-για-γκόμενες, τον ΔΑΠ-για-ανήκειν, τον ΔΑΠ-γιατί-το-πιστεύει, ΔΑΠ-κατά-λάθος. Όλοι έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλά η πληθυσμιακή τους έκταση είναι με την ίδια σειρά που τους ανέφερα.
  10. Ο ΠΚΣίτης. Χωρίς λόγια. Κρίμα.
  11. Οι υπόλοιποι. Πάντα θα είναι οι “υπόλοιποι”.
  12. Ο θέλω-να-κάνω-startup. Είναι πολύ “χοτ” αυτή την περίοδο. Θα μπορούσα να τον πω και ο “Μαρκ”.
  13. Ο χωριάτης. Είναι αυτός που είναι του πούστη καταπιεσμένος από το χωριό που μεγάλωσε και ήρθε σε άλλη πόλη να ξεσαλώσει. Η ιδανική περίπτωση να έχεις για γκόμενα.
  14. Ο είμαι-εδώ-από-λάθος. Μπήκε στη σχολή γιατί τον ανάγκασαν (οι γονείς, το φροντιστήριο, οι φίλοι, κάποιος τέλος πάντων), αλλά πάντα ήθελε να γίνει ηθοποιός, τραγουδιστής, δημοσιογράφος, κάτι διαφορετικό. Γιου κεν μπι ε σταρ.
  15. Ο χίπστερ. Θα μπορούσα να τον πω και τίγκα εναλλακτικό, αλλά η αλήθεια είναι πως ακολουθεί τη μόδα, κι ας μην το παραδέχεται. Δε θα πω τι καταλήγει να είναι αυτός, πάντως είναι ο τύπος που μέχρι πριν μερικά χρόνια έβγαινε Γκάζι, μετά Καρύτση, μετά Αγίας Ειρήνης, κτλ κτλ
  16. Ο ξέρω-από-ίντερνετ, γκάτζετς, υπολογιστές κτλ κτλ. Είναι ο τύπος που στο σχολείο κυκλοφορούσε με το τελευταίο νιντέντο, ταινίες, τραγούδια, smartphones, ελπίζοντας να ρίξει γκόμενα. Ακόμη ελπίζει.
  17. Το ζευγαράκι. Αυτοί έχουν πλάκα. Φασώνονται, χουφτώνονται, χαζογελάνε, σχολιάζουν, μιλάνε μόνο μεταξύ τους.

Ουφ. Αυτά. Εσύ που δεν έχεις χιούμορ, μπες στα σχόλια και βρίσε. Εσύ που έχεις χιούμορ, μπες στα σχόλια και συμπλήρωσε.

Επίσης. Να δω ποιος θα κάνει like σε αυτό το άρθρο.

Ευχαριστώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;