Κεραμείο | Ένα μπαρ που τα 'χει όλα!

kerameio 1

Το Κεραμείο, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μπαρ στα σύνορα Κεραμεικού και Μεταξουργείου (8′ περπάτημα από το μετρό Κεραμικός).

Ο χώρος

Διαθέτει τρεις χώρους. Ο κεντρικός που έχει μπάρες και ψιλοδυνατή μουσική, για αυτούς που θέλουν να πιουν το ποτό τους, να φλερτάρουν, να χορέψουν και διασκεδάσουν. Λίγο πιο μέσα ένας χώρος με τραπεζάκια, ψιλοαυτόνομος, όπου μπορείς να αράξεις να πιεις το ρακόμελό σου, χωρίς να σε ενοχλεί η πολυκασμία της μπάρας ή (και αντίστοφα) να ξενερώνεις εσύ αυτούς που έχουν λίγο πιο “άγριες διαθέσεις”. Τέλος ο τρίτος χώρος, είναι τα τραπεζάκια στην εσωτερική αυλή, που είναι και αυτά για πιο χαλαρές καταστάσεις.

kerameio 2

Ποτά

Μεγάλη ποικιλία, με πολύ καλές τιμές και ποιότητα

Κόσμος

Νέος κόσμος, χωρίς πολλούς φοιτητές (εννοώ παίζουμε από 22 και άνω)

Μουσική

Soul, jazz, dub, ψιλορόκ και ολίγον από trip hop.

Διακόσμηση

Πρόκειται σίγουρα για ζεστό εναλλακτικό χώρο, φιλικό, με επικοινωνιακή και flirty ατμόσφαιρα. Καναπέδες και βολικές καρέκλες στους δύο χώρους που είναι για πιο ήρεμα πράγματα, σκαμπό στον κεντρικό χώρο.

Να πάω:

Γιατί συνδυάζει ωραίο χώρο και διακόσμηση, με καλό κόσμο και φθηνά ποτά, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις από την φάση του “κάπου για πρώτο ποτό” στο “κύρια έξοδος” απλά με το πέρασμα ενός διαχωριστικού τοίχου!

Που;

Πλαταιών 27 και Μυρωνίδου

Extras

Άμα είστε τυχεροί, μπορεί να πετύχετε και live!

Σημείωση: Φωτογραφίες από το facebook page facebook.com/KerameioBar

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1