Noteblog #33 | Η Ελλάδα, το κέντρο του κόσμου

world_map_greece

Δελφοί, ο ομφαλός της γης σου λέει.

Τέσσερις χιλιάδες χρόνια μετά και η Ελλάδα παραμένει το κέντρο του κόσμου.

Η λέσχη Μπίντελμπεργκ συνεδριάζει για να αποφασίσει με ποιον από όλους τους τρόπους θα μας εξοντώσει.

Ο Κίσινγκερ, τα ‘λεγε εξάλλου πως θα καταστρέψει τους Έλληνες.

Ο Τσάβεζ πεθαίνει και πρέπει να αποφασίσουμε αν ήταν καλός ή κακός ηγέτης, αν το μοντέλο του μας ταιριάζει.

Τα ίδια και με την Θάτσερ.

Η σιονιστική προπαγάνδα, αναγκάζει τον Μπραντ τον Πιτ  να χωρίσει τη δική μας, την Τζένιφερ την Άνιστον και να τα φτιάξει με αυτήν τη ξένη την αδιάφορη. Αυτή που υιοθετεί το ένα παιδί μετά το άλλο. Αυτήν την άσχημη με το όσκαρ. Που έκανε μαστεκτομή, σπάζοντας κάθε επιφανειακό – καθωσπρέπει – επιτακτικό  lifestyle για να εξοργίσει το ΠΑΜΕ.

Που όλος ο πλανήτης κάνει επανάσταση για να ξυπνήσουμε και εμείς τίποτα. Ανεξάρτητα με το αν επαναστατεί απέναντι σε δικτατορικά καθεστώτα τύπου Αιγύπτου ή εκδημοκρατισμένα μεσαιωνικά, που “επιτρέπουν” τη σφαγή εκατοντάδων γυναικών κάθε χρόνο, για λόγους οικογενειακής τιμής. Οπουδήποτε γίνεται επανάσταση, στέλνουν μηνύματα στην Ελλάδα. Είναι προφανές, τι να λέμε τώρα…

Άσε το άλλο. Που όλος ο πλανήτης περιμένει με κομμένη την ανάσα τις πορείες στην Αθήνα για να ακυρώσει τα εισιτήριά του για τα ελληνικά νησιά.

Και βέβαια, όλα αυτά, μέχρι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει τα δεδομένα στην Ευρώπη και παρά τη στροφή στην ακροδεξιά, να αναγνωρίσει ως μοναδική αξία της, τον ουμανισμό και το σοσιαλισμό. Βίβα!

Αλλά είναι φυσιολογικό. Εδώ η ελληνική γλώσσα, για τρεις ψήφους δεν έγινε η διεθνής γλώσσα, που θα μιλάγανε όλοι. Και μη φανταστείς. Επειδή ήταν δύσκολη δεν τη ψήφισαν.

Είμαστε το κέντρο του κόσμου. Πρέπει να έχουμε άποψη για όλους και για τα πάντα που συμβαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη. Γιατί όλα μας επηρεάζουν και όλα έχουν σχέση με εμάς.

Τι δεν κατάλαβες;

ΥΓ: Ο νέος νόμος απαγορεύει την πώληση αλκοόλ στα καταστήματα από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί και προβλέπει την πλήρη απαγόρευση πώλησης σε όσα βρίσκονται κοντά σε σχολεία και τεμένη. Δεν θα επιτρέπεται επίσης να διαφημίζονται τα αλκοολούχα ποτά στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. (για την Τουρκία)

ΥΓ2: Για την Ρεπούση, θα έρθει άλλο άρθρο αργότερα.

ΥΓ3: Το “τι δεν κατάλαβες, είναι λογοκριμένη version του “άντε γαμηθείτε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;