Ο άντρας ο πολλά βαρύς και όχι!

manperfect

Δανείζομαι μία ατάκα κάποιας φίλης, η οποία σε μία προσωπική συζήτηση είπε πως «η σωστή γυναίκα δεν ξέρει τι θέλει». Η ερώτηση όπως καταλαβαίνετε ήταν, εννοείται μετά από αρκετή ώρα κουβεντιάζοντας, “Τελικά πως τον θέλετε τον άντρα, τίγκα στην αρρενωπότητα ή να έχει και μια απαλή πλευρά θηλυκότητας και ευαισθησίας»;

Ο άνδρας ο βαρύς και ασήκωτος, ξέρετε αυτός που πρωταγωνιστεί στις παλιές ελληνικές ταινίες, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι είναι είδος προς εξαφάνιση. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού. Και να που εμφανίζεται ένας, είναι αυτός που κρατά την σημαία του ψηλά, ξέρετε το λάβαρο του ανδρισμού. Εντυπωσιακό ε; Βάρια φωνή και όλα τα επακόλουθα, μαγκιά στο έπακρο και η τεστοστερόνη να ξεχειλίζει από παντού. Εκεί που γνωρίζεστε λίγο καλύτερα και μαθαίνει ο ένας τον χαρακτήρα του άλλου έρχονται και οι εκπλήξεις. Ακούει λαϊκά (μην πω και ρεμπέτικα), θυμώνει και είναι νευρικός χαρακτήρας που δεν δέχεται  πολλά πολλά (άρα μπορεί να πέσει και κανένα χαστούκι στην «ανάρμοστη» για εκείνον συμπεριφορά) και θα χτυπήσει και το χέρι του στο τραπέζι άμα τύχει, ασχολείται με το κυνήγι (άρα σκοτώνει – προσοχή!), έχει ένα αυτοκίνητο που αρμόζει στο όλο παρουσιαστικό (παλαιού τύπου 4χ4 για το κυνήγι και ψάρεμα) και η εμφάνιση του είναι όσο πιο φυσική γίνεται (αποτρίχωση δεν χρειάζεται αλλά ούτε και είδη κομμωτηρίου στο μαλλί). Υπάρχουν εννοείται και άλλα πολλά χαρακτηριστικά του άνδρα του ‘βαρύ’. Μέχρι και η δουλειά που κάνει είναι ένα μέρος του χαρακτήρα του (οικοδόμος, υδραυλικός και άλλα). Είμαι σίγουρος πως αρκετές έχουν ήδη ξενερώσει με κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτά και δεν σας αδικώ. Άρα ίσως το μοντέλο του άνδρα αυτού να μην είναι και το ζητούμενο.

Ερχόμαστε στον άνδρα τον πιο “ελαφρύ”, τον ευαίσθητο και αισθηματία. Αυτό το είδος που κυκλοφορεί ανάμεσα μας και όσο πάει αυξάνεται ραγδαία. Αυτός που νοιάζεται πολύ σε σημείο που δεν σε αφήνει να αναπνεύσεις, είναι υπερπροστατευτικός (ξυπνά το συναίσθημα της μάνας μέσα του βρε παιδί μου), γίνεται τόσο ρομαντικός σε σημείο που σε κάνει να διερωτάσαι για τα επίπεδα οιστρογόνου στον οργανισμό του. Εννοείται πως περνά περισσότερες ώρες στην αισθητικό από όσο περνά μια κοινή γυναίκα (καλά μερικές το παρακάνετε). Προσέχει την σιλουέτα του και φοβάται ακόμη και τα μυρμήγκια (δεν θέλω να αναφερθώ στις κατσαρίδες γιατί ξέρω αρκετούς τέτοιους). Όσο και αν κάποιες δεν το παραδέχονται συνήθως κολλάνε με τέτοιου είδους άντρες, μέχρι να καταλάβουν πως τελικά αυτές φοράνε τα παντελόνια στην σχέση και τότε έρχεται σίγα σίγα το ξενέρωμα. Σε άλλες όμως τους πηγαίνουν μια χαρά τα παντελόνια και την βρίσκουν έτσι.

Η ατάκα  «η σωστή γυναίκα δεν ξέρει τι θέλει», είναι πέρα για πέρα σωστή αν με ρωτάτε, και σκεφτείτε το λίγο. Αυτό βγαίνει μέσα από τον χαρακτήρα του άνδρα, γιατί από τα παραπάνω, πρέπει να διαθέτει ένα κράμα των δυο τύπων. Η γυναίκα που δεν ξέρει τι θέλει είναι γιατί βρίσκεται ανάμεσα στους δυο «κόσμους» των ανδρών, πράγμα που το κάνει δύσκολο να αποφασίσει για το που θα καταλήξει. Άρα ο τέλειος άνδρας είναι αυτός που βρίσκει το ισοζύγιο για τη σωστή γυναίκα που τον ενδιαφέρει.

Από τον Δημήτρη Κλεάνθους. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
7'
75 - 47
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1