Ο Αλ Πατσίνο ως Αριστοτέλης Ωνάσης (!)

0107-al-pacino-630x420

Ο Αλ Πατσίνο υποδύεται τον Ωνάση στη νέα ταινία για την ταραχώδη ζωή του Έλληνα μεγιστάνα που ετοιμάζει ο Φερνάντο Μεϊρέλες.

Πιο συγκεκριμένα, η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση θα μεταφερθεί στην οθόνη από τον Φερνάντο Μεϊρέλες με τίτλο «Nemesis».

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη της «Πόλης του Θεού» και του «Επίμονου Κηπουρού» θα βασίζεται στο βιβλίο του Πίτερ Έβανς, «Nemesis: The True Story of Aristotle Onassis, Jackie O, and the Love Triangle That Brought Down the Kennedys».

Το βιβλίο αναφέρεται στα νεανικά του χρόνια του Ωνάση στην Αργεντινή, τον ανταγωνισμό του με τον Σταύρο Νιάρχο, τις ερωτικές του σχέσεις με τη Μαρία Κάλλας και την Τζάκι Ο καθώς και στην ανταγωνιστική και τεταμένη σχέση του με τον Μπομπ Κένεντι, τον άνθρωπο που επέβαλε μυστικό έλεγχο στις επιχειρήσεις του μεγιστάνα και του απαγόρευσε το εμπόριο σε αμερικανικό έδαφος.

Μάλιστα, οι εκπληκτικές υποκριτικές ικανότητες του Αλ Πατσίνο, αλλά και η φυσιογνωμική ομοιότητα ήταν τα βασικά ατού για να τον επιλέξει ο σκηνοθέτης για το ρόλο του Έλληνα μεγιστάνα, ενώ στόχος του είναι να αποδοθούν όσο πιο πιστά, οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Ωνάση και οι διαπροσωπικές του σχέσεις.

Τον ρόλο του Μπομπ Κένεντι θα αναλάβει να φέρει στη μεγάλη οθόνη ο 36άχρονος ιρλανδός ηθοποιός Μάικλ Φασμπέντερ, ενώ ακόμα αναζητείται η ιδανική υποψήφια για τον ρόλο της Τζάκι Κένεντι. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;