Twitter | Οδηγός επιβίωσης! [#hash_tags]

hashtags

Τα hash tags είναι από τα αγαπημένα μου πράγματα στο Twitter. Μου αρέσει να τα χαζεύω, να κάνω scroll μέχρι τελικού “καψίματος” και να κάνω απανωτά favorites (κυρίως) και retweets.

Για όσους τώρα αρχίσατε να τιτιβίζετε να σας πούμε πως τα hashtags δημιουργούνται όταν μπροστά από αυτό που θέλετε να γράψετε (αγγλικά ή greeklish) τοποθετήσετε το σηματάκι της δίεσης (#). Οι λέξεις πρέπει να είναι ενωμένες (χωρίς κενό) ή να υπάρχει ανάμεσά τους κάτω παύλα (_), τότε έχετε το τέλειο (οπτικά) hashtag!

Με τα hash tags γνωρίζετε κόσμο και αποκτάτε followers και ειδικά όταν αυτό γίνει trend, όπου πάρα πολλοί χρήστες έχουν σπεύσει να γράψουν κάτι. Ένα από τα πιο διαδεδομένα hash tags είναι το #FF (Follow Friday), το οποίο μπορείτε να το κάνετε κάθε Παρασκευή, όπως φανερώνει και από μόνο του. Προσοχή! Ο σκοπός του εν λόγω hash tag είναι για να προμοτάρετε κάποιους αγαπημένους σας χρήστες σε εκείνους που σας ακολουθούν. Άρα το σημαντικότερο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρώτα μπαίνει η δίεση με τα δύο “F” και μετά το tag με το όνομα αλλιώς δεν έχει καμία σημασία γιατί δεν βγαίνει στο timeline των υπολοίπων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;