Daryl Dixon - The Walking Dead [Αφιέρωμα]

Εκεί που όλα πήγαιναν όλα καλά και έβλεπα σειρές όπως τα φιλαράκια, Dexter άντε και λίγο House εμφανίστηκε το Walking Dead από το πουθενά. Αγαπημένος μας ήρωας είναι φυσικά ο Daryl Dixon και θα δείτε παρακάτω τον λόγο που τον επιλέγουμε!

Ο Daryl Dixon είναι ο μικρότερος αδερφός του Merle Dixon και είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Χαρακτηριστικό του όπλο είναι το τόξο αλλά και τα μαχαίρια. Στις πρώτες σεζόν της σειράς τον βλέπουμε να συμμετέχει απλά στην ομάδα. Άριστος πολεμιστής του Αμερικανικού Νότου, εξολοθρευτής ζόμπι, απλά χαιρόμαστε να τον βλέπουμε να πολεμάει.

Το στυλ του; 

Daryl Dixon - Walking Dead [Αφιέρωμα]

Οδηγεί μια παλιά μηχανή των (SS) και ποτέ δεν ακολουθεί την υπόλοιπη ομάδα με κάποιο αυτοκίνητο. Το τόξο φαίνεται να είναι ο καλύτερος φίλος καθώς κοιμάται στην κυριολεξία με αυτό. Τα ρούχα του είναι απλά και λιτά που θυμίζουν κυνηγετικό στυλ!

Ο χαρακτήρας του; 

Ο Daryl είναι ένας ομαδικός παίχτης σε αυτό το παιχνίδι επιβίωσης, αγαπάει την ομάδα του και σέβεται τον αρχηγό της. H Αχίλλειος πτέρνα του είναι ο Merle Dixon ο οποίος τον επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό. Κατά καιρούς έχει βρεθεί πολλές φορές στο δίλημμα να αφήσει την ομάδα για να ακολουθήσει τον αδερφό του αλλά ευτυχώς παίρνει πάντα σωστές αποφάσεις.

Αγαπημένες φράσεις 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;