Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 4-11/2/13

Ένας ενδιαφέρων συνδυασμός κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του μήνα Φεβρουαρίου είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο ελεύθερο και ανένταχτο ζώδιο του Υδροχόου και η είσοδος του Άρη στο ευαίσθητο και ευάλωτο ζώδιο των Ιχθύων.

Συναίσθημα και ο τρόπος να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, είναι σε εντελώς διαφορετική λειτουργία.

Η Αφροδίτη ξεφεύγει από τις συμβάσεις και ακολουθεί ένα δικό της διαφορετικό μονοπάτι. Η ασφάλεια δεν είναι το επιθυμητό πλέον, η συντήρηση καταστάσεων επίσης δεν ενδιαφέρει. Περισσότερο θα λέγαμε πως μετρά ο άνεμος ελευθερίας και η αναζωογονητική δύναμη της ανατροπής.

Εκπλήσσουν τα συναισθήματα που αναπτύσσονται αυτή την εποχή, καθώς δεν ακολουθούν τον τρόπο που συνηθίζαμε να αγαπάμε. Εκτιμάμε το διαφορετικό, το νέο, το αντιδραστικό ή εκείνο που προκαλεί έκπληξη. Δυνατές συγκινήσεις αλλάζουν τις σχέσεις μας. Η επιθυμία για ένα όραμα, μπορεί να μας παραπλανήσει και να οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Για τον Άρη στους Ιχθείς μπορείτε να ενημερωθείτε επιπλέον στο άρθρο μας εδώ

Τι αλλάζει στη ζωή μας, λοιπόν, με αυτό τον ενδιαφέροντα συνδυασμό

Οι προβλέψεις της εβδομάδας για τα δώδεκα ζώδια και τους ωροσκόπους

Κριός

Στην αγάπη θα ανακαλύψετε πως έχετε ανάγκη για περισσότερη ελευθερία και κοινωνικές επαφές. Είστε αγαπητοί στον κοινωνικό σας περίγυρο, σε ομαδικές συγκεντρώσεις και φιλικές συναναστροφές. Έλκετε το ενδιαφέρον και αν είστε ήδη σε μία σχέση, θα υπάρχει ανταγωνισμός με το ταίρι σας. Αν θέλετε να επηρεάσετε με την παρουσία σας ένα συλλογικό χώρο, είστε στην κατάλληλη περίοδο! Η δημοτικότητά σας αυξάνεται !

Στις δραστηριότητές σας, ευνοείστε αν έχετε καλλιτεχνικό έργο, ή χρειάζεστε την απόσυρση για να αποδώσετε. Διαφορετικά, θα είναι απαραίτητο να αποφύγετε συναλλαγές αυτή την εποχή, κυρίως σημαντικές συμφωνίες οικονομικής φύσης, αφού μπορεί να πέσετε θύμα εξαπάτησης. Καλό θα ήταν, κάθε σας επιλογή να είναι σαφής, ξεκάθαρη και μέσα στα πλαίσια του νόμου.

Ταύρος

Στην αισθηματική σας ζωή θα φανείτε διαφορετικοί και θα επικρατήσει αναστάτωση. Αρκετά αντισυμβατικοί, θα εκπλαγείτε και οι ίδιοι. Με άνεση και αυτοπεποίθηση, θα κινηθείτε στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, δημιουργώντας μία ομάδα ή έλκοντας υποστηρικτές για το έργο σας. Μαγνητίζοντας στους χώρους που κινείστε, δεν θα είναι δύσκολο να αποφασίσετε μία σύντομη περιπέτεια, ή να αισθανθείτε ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

Καθώς αναζητάτε μία ουσιαστική αλλαγή, αποφεύγοντας την ρουτίνα και την συνήθη τακτική σας, είναι πιθανόν να κάνετε λανθασμένες επιλογές σε σχέδια ή στόχους. Κι αυτό θα συμβεί, γιατί άλλοτε παρασύρεστε από ρομαντικές ιδέες, άλλοτε γιατί δεν έχετε μία σταθερή πορεία. Ας προσέχετε τις συμβουλές των φίλων, καθώς φαίνεται να υπάρχει ένας δόλος.

Δίδυμοι

Η διάθεση αλλάζει προς το καλύτερο και πρέπει να αισθάνεστε ήδη τυχεροί και ευχαριστημένοι. Αν πάλι άλλοι παράγοντες εμποδίζουν την καλή διάθεση, αναζητήστε τις ιδέες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε ορίζοντες. Η επαφή με ανθρώπους που έχουν την δική σας φιλοσοφία ζωής αλλά και ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης από το περιβάλλον σας, θα είναι η αφορμή να ξεκινήσει ένα μακρύ και ενδιαφέρον ταξίδι στην αισθηματική σας ζωή, και όχι μόνο.

Στον χώρο της καριέρας όμως, θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Να αποφύγετε να εμπιστεύεστε, να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις και στις συναλλαγές σας, αλλά και να μην εμπλακείτε σε ένα σκάνδαλο. Λόγια που ακούγονται πολύ όμορφα, ή μία πρόταση που φαίνεται ιδανική, κρύβουν κάποιο μυστικό, ή πλάνη.

Καρκίνος

Περισσότερο ερωτική φαίνεται η διάθεση αυτή την εποχή και είναι πιθανόν να αναζητήσετε έναν σύντροφο εκτός ρουτίνας. Αν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε πρέπει να δώσετε ποικιλία στην ερωτική σας ζωή και να προσφέρετε ένα δώρο που θα εκπλήξει το ταίρι σας. Όπως και να έχει, η ανανέωση στην ίδια τη σχέση είναι απαραίτητη. Στα οικονομικά σας, θα επιδιώξετε μία επένδυση και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματά της, κατά πάσα πιθανότητα ευχάριστα (αν συναινεί και το ατομικό σας ωροσκόπιο).

Στις κινήσεις που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά, είστε περισσότερο ευνοημένοι από άλλους. Αλλά αν δεν ακολουθείτε ένα δημιουργικό επάγγελμα, θα πρέπει να μην εμπιστεύεστε εύκολα τις ιδέες που έχουν ασαφείς προοπτικές. Ή τις επαγγελματικές προτάσεις όπου όλα φαίνονται ιδανικά. Κρύβεται μία παγίδα και θα απογοητευθείτε.

Λέων

Σε μία άνθιση θα είναι οι σχέσεις σας αυτή την εποχή. Γνωριμίες, νέες ευκαιρίες για μία σχέση με προοπτική, αλλά και ευχάριστες συναντήσεις. Θα έχετε ευκαιρία να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, θα γοητεύετε και θα επηρεάζετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, ίσως προκαλείτε την τύχη σας παράλληλα, στοχεύοντας σε έναν σύντροφο που θέλει να παραμένει ανένταχτος σε σχέση.

Στις επαγγελματικές σας επιλογές, μία επένδυση θα προβληματίσει. Αν είστε συνέταιρος, προσέχετε και ελέγχετε τα οικονομικά σας κατʼ επανάληψη. Ας μην επιτρέπετε να κάνει ο συνεργάτης σας όλες τις κινήσεις και ας αποφύγετε να εμπιστεύεστε τα ωραία λόγια. Ενδεχομένως υπάρχει ασάφεια στις μεταξύ σας οφειλές.

Παρθένος

Η αγάπη για σας είναι καθήκον κάποιες φορές. Αλλά παράλληλα την εποχή αυτή δημιουργεί αναστάτωση στη ζωή σας. Μία παρουσία-έκπληξη, μπορεί να γίνει αιτία να ανατρέψετε την καθημερινότητά σας. Επειδή διαθέτετε μία κρυφή γοητεία, θα πρέπει να είστε διακριτικοί και να αποφύγετε να δώσετε λαβή για σχόλια. Στις προσωπικές σας σχέσεις, η αγάπη ανανεώνει την ζωή σας και σας κάνει περισσότερο απρόβλεπτους. Θα ήταν καλό να μην εμπλακείτε σε οικονομικές συναλλαγές με το ταίρι σας και να αποφύγετε τις ερωτικές περιπέτειες στον χώρο της εργασίας σας.

Στην επαγγελματική σας ζωή, αν έχετε κάποιο συνεργάτη, θα προσπαθήσετε να συμπορευτείτε αλλά δεν θα είναι εύκολο. Με διαφορετική αντίληψη, ή διαφορετικές προσδοκίες, θα είναι ασαφή τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας. Θα σας προταθεί να προχωρήσετε σε ένα νέο σχέδιο, του οποίου οι προδιαγραφές δεν έχουν ένα πλαίσιο συγκεκριμένο. Μην πάρετε άμεσα αποφάσεις.

Ζυγός

Πολλές και νέες γνωριμίες προκύπτουν, αν ακολουθείτε ένα κοινωνικό τρόπο ζωής. Οι συναντήσεις σε χώρους ψυχαγωγίας, θα είναι το έναυσμα για να περάσετε πιο ευχάριστα αυτή την εποχή, αλλά και να κάνετε ένα βήμα προς μία νέα σχέση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το καλύτερο θα ήταν να βρείτε ένα κοινό ενδιαφέρον που θα αλλάξει την ρουτίνα σας και να κάνετε ένα δώρο-έκπληξη στον/στην σύντροφό σας. Ασυνήθιστοι άνθρωποι σας πλησιάζουν, επιδιώκοντας να σας κάνουν να ρισκάρετε.

Στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις επικρατεί μία αναστάτωση. Πολλές και δύσκολες συνθήκες σας ταλαιπωρούν κατά διαστήματα. Ίσως οι συζητήσεις και οι όροι συνεργασίας, δεν είναι σαφείς και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η ροή της δουλειάς να είναι ασταθής. Επιπλέον, δολοπλοκίες και κρυφές κινήσεις, φέρνουν προβλήματα στις εργασιακές σχέσεις.

Σκορπιός

Ένας άνθρωπος που έρχεται ξαφνικά στον προσωπικό σας χώρο, σας αναστατώνει και σας δημιουργεί περίεργα συναισθήματα. Άλλοτε αυτό μπορεί να φανεί σαν έκπληξη ευχάριστη, άλλοτε σαν αβεβαιότητα και ανακατάταξη. Οι οικογενειακές σχέσεις δοκιμάζονται από ανατροπές και η πίστη και η σταθερότητα που υπάρχουν σαν βάση, θα είναι η δύναμη να αντεπεξέλθετε. Αποφύγετε να εμπλέκετε φίλους στα οικογενειακά σας και στα προσωπικά σας.

Στην επαγγελματική σας ζωή, αν έχετε δημιουργικότητα, ή είστε θεραπευτές, έχετε πρόοδο και επιτυχία. Το έργο σας προχωρά με ικανοποιητικό ρυθμό, αλλά πρέπει να είστε συγκεκριμένοι στα βήματα που κάνετε και ρεαλιστές. Δεν αποκλείεται ένας ανταγωνιστής να προσπαθήσει να επωφεληθεί. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να ρισκάρετε μικρά ή μεγάλα ποσά.

Τοξότης

Ενδιαφέρουσες μικρές περιπέτειες φαίνεται να παρουσιάζονται αυτή την εποχή. Συναντήσεις, επαφές, μηνύματα ερωτικά και ένα παιχνίδι εντυπώσεων, είναι αυτό που συναρπάζει και σας μαγνητίζει. Αφιερώστε λίγο χρόνο όμως προκειμένου να ανακαλύψετε τι κρύβει κάθε γνωριμία, πριν ενθουσιαστείτε και αισθανθείτε ξεχωριστοί! Η ζωή σας μοιάζει να είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές ευχάριστες. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αποφύγετε να εκτεθείτε για ένα επιφανειακό φλερτ.

Δύσκολες φαίνονται οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις, κυρίως λόγω προβλημάτων στην οικογένεια. Μία φορτισμένη ατμόσφαιρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα φέρει ρήξη και ανασφάλεια στη ζωή σας. Θα είστε πιο δύσκολο να ανταγωνιστείτε στον εργασιακό σας χώρο. Ωστόσο, η αδυναμία της οικογένειας να σας στηρίξει, μπορεί να σας κάνει πιο μαχητικούς και να βρείτε τελικά λύσεις στα προβλήματά σας.

Αιγόκερως

Με την επιθυμία να είστε κτητικοί προς όποιον αγαπάτε, η περίοδος αυτή δεν σας βοηθά για σταθερές σχέσεις. Αντίθετα, προσφέρει νέες ευκαιρίες και σας δίνει την εικόνα μίας ανατροπής στην ροή των σχέσεων, όπως τις γνωρίζατε ως πρότινος. Διαθέτετε την γοητεία και το κύρος για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να χρειαστεί όμως να είστε γενναιόδωροι μαζί του.

Στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα έχετε αρκετές μετακινήσεις, ίσως επαγγελματικά ταξίδι, αν και όχι πάντα επιτυχημένα. Αυτή την εποχή, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή προς τις εμπορικές συναλλαγές. Θα ήταν σημαντικό να είστε σαφείς στους όρους των συμφωνιών σας και αρκετά επιφυλακτικοί στις προτάσεις που σας κάνουν. Εκείνες που είναι σχεδόν ιδανικές, κρύβουν κάποια κίνητρα δυσδιάκριτα.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, διαθέτετε την γοητεία και την λάμψη. Έλκετε το ενδιαφέρον και την προσοχή, αλλάζετε και εκπλήσσετε και φυσικά εντυπωσιάζετε. Επομένως, είναι στο χέρι σας να διαχειριστείτε αυτή την εποχή, την εικόνα σας. Να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Ανανεώστε το στυλ σας, αναζωογονηθείτε και αποκτήστε αυτοπεποίθηση. Μαγνητίζοντας τους άλλους, πετυχαίνετε το καλύτερο!

Στην πρακτική πλευρά της ζωής, τα οικονομικά σας είναι αρκετά ευάλωτα. Έξοδα μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα ή από λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Δύσκολα θα περιορίζετε τις δαπάνες σας και ακόμη πιο δύσκολο θα είναι να βάλετε ένα πρόγραμμα στα οικονομικά. Κατά συνέπεια, κάθε συμφωνία και συναλλαγή πρέπει να μελετάται πολύ προσεκτικά.

Ιχθείς

Ένας ρομαντικός οραματισμός γύρω από την αισθηματική σας ζωή, δημιουργεί μία γλυκιά αναστάτωση . Αισθάνεστε την ανάγκη να επαναστατήσετε, προκειμένου να κερδίσετε ένα όνειρο. Αν και διαθέτετε πλούτο ιδεών, είναι σχεδόν απίθανο να μπορείτε να εφαρμόσετε τις ιδέες αυτές. Αν είστε δεσμευμένοι, μία απρόβλεπτη παρουσία στη ζωή σας, σας ανανεώνει ερωτικά και σας ανατρέπει την άποψη για τις σχέσεις.

Στα επαγγελματικά σας, πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και το τιμόνι της ζωής είναι στα χέρια σας. Αλλά το πρόβλημα εστιάζεται στην αναβλητικότητα και στις διαρκείς εναλλαγές διάθεσης. Η έλλειψη αποφασιστικότητας και σταθερής γραμμής, είναι ένα ουσιαστικό εμπόδιο για την πρόοδό σας. Αποφύγετε τις εύκολες λύσεις. Θα είναι απαραίτητο να είστε ειλικρινείς στις συναλλαγές σας. Μεταξύ συνεργατών, η συνέπεια θα είναι πρωτεύουσας σημασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;