Προτάσεις Ταινιών για DVD (Μέρος 1ο)

Καλησπέρα αγαπητοί σινεφίλ, σήμερα είναι μια σημαντική μέρα. Ξεκινάμε τη στήλη που θα συνοδεύει τις πρεμιέρες της εβδομάδας και θα αφορά προτάσεις ταινιών DVD!

Σας προτείνουμε λοιπόν τα εξής (σε τυχαία σειρά):

  • Before Sunset

Εννέα χρόνια μετά τη συνάντησή τους στη Βιέννη και το ραντεβού που δεν έγινε ποτέ, ο Jesse βλέπει ξανά την Celine στο Παρίσι. Καθώς εκείνος πρέπει να φύγει το ίδιο βράδυ για την Νέα Υόρκη, εκμεταλλεύονται το κάθε λεπτό που έχουν στη διάθεσή τους και ξεκινάνε να γεφυρώσουν σε λίγες ώρες τα χρόνια που έχουν περάσει περπατώντας στην πόλη. Με όμορφη και ξεκούραστη ροή, ευαίσθητο, ρεαλιστικό και ρομαντικό ταυτόχρονα, μία από τις τοπ επιλογές της κατηγορίας.

Με Ethan Hawke, Julie Delpy.

  • Fantastic Mr. Fox

Ο Was Anderson έχει αποδείξει και στο παρελθόν, πως όταν αυτός ήταν εναλλακτικός και χίπης, οι άλλοι δεν ήξεραν να χρησιμοποιούν τη λέξη ρετροσπεκτίβα. Με ακραίο κάστινγκ, έχει δημιουργήσει μία ευχάριστη και σύντομη ιστορία, που αξίζει να επιλέξετε αν επιθυμείτε μία εσάνς από την παιδική σας ηλικία.

Με George Clooney, Meryl Streep και Bill Murray.

  • Vozvrashchenie – The return

Πάμε σε κάτι πιο σινεφίλ τώρα. Χωρίς να είναι τρομακτικά αργό ή βαρύ, η ταινία αυτή (όπως γράφει και ο σχολιαστής στο youtube) αποδεικνύει πως κάποιος μπορεί να φτιάξει ένα αριστούργημα χρησιμοποιώντας απλά μία κάμερα, λίγους ηθοποιούς, εκπληκτικά τοπία, σπουδαία φαντασία και βαθιά συναισθήματα. Ένα πραγματικό αριστούργημα, που θα μπορούσε να αποτελέσει level 1 για αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν με τον κινηματογράφο μία πιο βαθιά σχέση.

Του Andrey Zvyagintsev, με Vladimir Garin, Ivan Dobronravov και Konstantin Lavronenko.

  • Ying xiong – Hero

Εντάξει δεν είναι και η πιο πρωτότυπη πρόταση, αλλά σίγουρα για περιπέτεια είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Μυστήρια πλοκή, ενδιαφέρουσες μάχες και έπικ φινάλε. (τα επίθετα θα μπορούσαν να είναι και εναλλάξ. Δηλαδή έπικ πλοκή, μυστήριες μάχες και ενδιαφέρον φινάλε κτλ κτλ). Πραγματικά σπουδαία φωτογραφία και ένας Jet Li να σφάζει τα πάντα…

  • La Couperet – Το τσεκούρι

Λίγο από όλα! Λίγο δράμα, λίγο θρίλερ, λίγο αστυνομικό, πιο επίκαιρο από ποτέ. Άνεργος, φιλόδοξος και τελικά αδίστακτος. Αποφασίζει να δολοφονήσει τους συνυποψηφίους του για την ίδια θέση. Πολύ δυνατή παραγωγή, του Costa Gavras.

Με José Garcia, Karin Viard and Geordy Monfils

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;