Ο Σάκης Ρουβάς στο Diogenis Studio. Τι είδαμε; [video]

Λοιπόν, αυτό που ακολουθεί είναι ένα blast από πρωτογενές lifestyle ρεπορτάζ, το οποίο δε θα έπρεπε να έχουμε κάνει γιατί δε μας ταιριάζει, αλλά έγινε, οπότε το μοιραζόμαστε. Και ναι, αυτό που προηγήθηκε, ήταν μία πρόταση που έγραψα για να μειώσω τις ενοχές μου για αυτό που θα διαβάσετε.

Στο Diogenis “S Club” Studio βρεθήκαμε χτες, για να δούμε αν ισχύει το hyping που υπάρχει γύρω από το πρόγραμμα του χειμωνιάτικου Σάκη Ρουβά (λένε για το καλύτερο πρόγραμμα ever κτλ). Με τα πολλά φτάσαμε εκεί, κάτσαμε ωραία και καλά, και κοιτάξαμε στη σκηνή, όπου τραγουδούσε η Αγγελική Ηλιάδη. Δε μπορώ να σχολιάσω κάτι για τη συγκεκριμένη, γιατί να σας πω την αλήθεια δεν πρόσεχα, μιας και στο διπλανό τραπέζι ήρθε η σε-προχωρημένη-εγκυμοσύνη Κάτια Ζυγούλη με μεγάλη παρέα (μεταξύ των οποίων και ο εορτάζων Δημήτρης Κοντόπουλος) και χάζευα αδιάκριτα προς τα εκεί. Σημειώνω για την ιστορία πως όταν βγήκε ο Ρουβάς του φώναζαν κάθε λίγο και λιγάκι “Δώσε Πόνο”….

Μετά που λες, βγήκε ο Sakis (πιο fun όταν το γράφω greeklish). Χωρίς εισαγωγικό video όπως είχε κάνει στο Αθηνών Αρένα (το καλοκαίρι δε θυμάμαι αν είχε στο Thalassa), αλλά με τους σερβιτόρους να τραγουδάνε το “Εμένα Θες”. Ενδιαφέρουσα/πρωτότυπη προσέγγιση ομολογουμένως.

Σχετικά με το πρόγραμμα, θα πω πως όντως ήταν αρκετά πιο στρωτό σε σχέση με άλλες σεζόν, καταιγιστικό χωρίς να κουράζει, ενώ η μετάβαση μεταξύ παλιών και νέων, αργών και χορευτικών κομματιών είναι αρμονικότατη! Θα τονίσω σε αυτό το σημείο πως ίσως έχει τα πιο τούμπανα χορεύτριες που έχω δει στα μπουζούκια φέτος, ενώ και το κοινό κατακλύζεται από γκόμενες. Ζωάρα.

Μέλισσες δεν είδα γιατί βγαίνουν νωρίς, αλλά τους είδα στο δεύτερο πρόγραμμα που βγήκαν παρέα με το Ρουβά (μετά τον καθιερωμένο για-να-πας-2-λεπτά-τουαλέτα dj) και ήταν αρκετά cool, μιας και δεν έκατσαν πολύ. Στο δεύτερο πρόγραμμα ήταν και η Ηλιάδη πιο ενδιαφέρουσα νομίζω. Ή είχα πιει πολύ και μου άρεσε.

Ο σύντροφος Ρουβάς από την άλλη, στο δεύτερο πρόγραμμα ήταν αρκετά αξιοπρεπής, αφού αντικειμενικά δεν είναι από αυτούς που περιμένεις να σου πούνε βαρύ τραγούδι. Αλλά το πάλεψε.

Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα αν έχετε αποφασίσει να πάτε να διασκεδάσετε στα μπουζούκια, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές φέτος. Αυτά.

Α, έχω και ένα bonus video, το οποίο δε βγήκε καλά, οπότε είναι μόνο για τις Ρουβίτσες. Αυτά.

[youtube F8d-H0R9eh4]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;