Πρόταση DVD | Tree of Life

Κυκλοφόρησε εδώ και λίγες μέρες σε blu ray και dvd το πολυσυζητημένο The Tree Of Life του Terrence Malick, το οποίο κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Φεστιβάλ Καννών . Αποτελεί σίγουρα τη πιο φιλόδοξη και προσωπική ταινία του «Νέου Kubrick» όπως έχουν ονομάσει τον Malick. Και μάλλον όχι άδικα καθώς οι αναφορές και οι επιρροές από την «Οδύσσεια Του Διαστήματος» είναι εμφανής, ενώ και η τελειομανία του θυμίζει την αντίστοιxη του Kubrick.

Μια ταινία που ετοίμαζε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όπου επιδιώκει να αποτυπώσει τη δική του κοσμοθεωρία και μελέτη πάνω σε έννοιες όπως η φύση, η χάρη, η τιμωρία,η οικογένεια, η ζωή, ο θάνατος, η συμπαντική δημιουργία,η αγάπη, η χριατιανοσύνη(δίνεται ιδιαίτερη έμφαση)…….! Το καταφέρνει αυτό μέσα από μια οικογένεια στη δεκαετία του 50 και τις αναμνήσεις ενός από τα παιδιά της. Αλλά και από έναν βομβαρδισμό εικόνων που του σύμπατος και της φύσης που σε κάνει να αισθάνεσαι πως παρακολουθείς το National Geographic.

Συντάκτης | Άρης Γιώτης

Στα συν της ταινίας η πολύ πειστική ερμηνεία του Brad Pitt στο ρόλο του αυταρχικού πατέρα. Το The Tree Of Life είναι πολυεπίπεδο και πυκνών νοημάτων και μπορεί να διχάσει, ωστόσο αποτελεί σίγουρα μια κινηματογραφική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Μια ιδιαιτερη δημιουργία, από έναν ιδιαίτερο δημιουργό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
78'
2 - 1
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
'
80 - 82
BARC
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;