Google | Κάτι ετοιμάζει με τον ΟΑΣΑ για 21/9!


Σύμφωνα με το insomnia.gr, υπάρχει πρόσκληση που σχετίζει τον κολοσσό της τεχνολογίας Google με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ). Στις 21 Σεπτέμβρη, όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω εικόνα, κάτι πρόκειται να συμβεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Δε γνωρίζουμε κάτι σίγουρο ακόμη, μα μπορούμε να κάνουμε κάποιες προβλέψεις.

Σίγουρα, ότι και να γίνει θα είναι για το κοινό καλό του απλού πολίτη που χρησιμοποιεί καθημερινά τα ΜΜΜ. Ίσως δούμε το σύστημα που υπάρχει ήδη στη Θεσσαλονίκη και παρέχεται από τον ΟΑΣΘ σε συνεργασία με τη Google, το οποίο μπορεί και δείχνει τις ακριβείς θέσεις των λεωφορείων στο χάρτη, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να περιμένει κάποιος πολλή ώρα στη στάση. Ακόμη, υπάρχει πιθανότητα να δούμε κάποιο σύστημα για εύρεση των ΜΜΜ που απαιτούνται για μία διαδρομή (την οποία θα ορίζουμε εμείς), καθώς και το χρόνο που απαιτείται για να φθάσουμε στον προορισμό. Υποθέσεις κάνουμε…

Η χρονική στιγμή για την ανακοίνωση στις 21/9, μόνο τυχαία μπορεί να μην είναι, καθώς η επόμενη μέρα (22/9) αποτελεί την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;