Υπουργείο Παιδείας: Έρευνα για το περιστατικό στο Μουσικό Σχολείο στο Ίλιον
Υπουργείο Παιδείας: Η έρευνα διατάχθηκε με εντολή του γγ Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Έρευνα διατάχθηκε για το περιστατικό στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου, με εντολή του γγ Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Αλέξανδρου Κόπτση, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας.

Διαβάστε ΕΔΩ τι συνέβη

Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου, καθηγητής στο εν λόγω σχολείο φέρεται να είπε σε μαθητή «είσαι η ντροπή της κοινωνίας» επειδή δηλώνει κορίτσι.

Την επόμενη ημέρα οι συμμαθητές του παιδιού εμφανίστηκαν στο σχολείο, τα κορίτσια με παντελόνια και γραβάτες και τα αγόρια με φούστες, για να διαμαρτυρηθούν και να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

Μαθητής του σχολείου και μέλος του 15μελούς μίλησε στο neolaia.gr διευκρινίζοντας πως πρόκειται για καινούργιο καθηγητή κι ότι το παιδί δεν φορούσε φούστα, όπως λανθασμένα γράφτηκε σε μερικά sites. Πάνω στη συζήτηση, δέχθηκε ομοφοβική «επίθεση» λεκτικώς από τον εν λόγω καθηγητή, επειδή ο μαθητής νιώθει και δηλώνει κορίτσι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;