Tips για να ξεπεράσεις ευκολότερα τον χωρισμό! (Λίστα)
Ανώδυνος ή εύκολος χωρισμός δεν υπάρχει! Αλλά αυτά τα tips, αν τα εφαρμόσεις, βοηθάνε κάπως την κατάσταση.

Μιας και οι χωρισμοί είναι κι αυτοί μέσα στη ζωή, δες στη λίστα που ακολουθεί τα 7 tips για να ξεπεράσεις ευκολότερα τον χωρισμό!

Πρόκειται για συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τον χωρισμό όσο πιο «ανώδυνα» γίνεται (στο βαθμό του φυσιολογικού πάντα).

1. Για ένα διάστημα μην ασχολείσαι με τα social media σου, γιατί βλέποντας τα status updates του, photos δικές του, ή φίλων του δεν θα μπορείς να «χωνέψεις» ότι χωρίσατε, και θα «μαυρίζεις» την ψυχολογία σου.

2. Αν ασχοληθείς -τελικά- με τα socal media σου, καλό θα ήταν να διαγράψεις εντελώς το relationship status σου, αφήνοντάς το -ιδανικά- κενό. Δεν χρειάζεται να το κάνεις single. Είναι πλεονάζον. Επίσης, καλύτερα, όταν θα είσαι ήρεμη συναισθηματικά, να διαγράψεις τις κοινές «ζευγαρίστικες» photos σας. Με το να τις κρατάς στο profile σου, δεν ωφελείσαι σε κάτι, συν του ότι δεν χρειάζεται κάθε φορά που κοιτάς τις photos σου, να «σκαλίζεις» το παρελθόν.

3. Απόφυγε να πηγαίνεις στα πρώην κοινά σας στέκια για ένα χρονικό διάστημα, γιατί εκεί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον πετύχεις τυχαία.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;