Κηφισιά: Διάβαζε βιβλίο μέχρι να τον βρουν ο 4χρονος που τον ξέχασαν μέσα σε σχολικό για 7 ώρες
Συνολικά 6,5- 7 ώρες το παιδί ήταν μόνο του και ενήργησε με απίστευτη ψυχραιμία παρότι φοβήθηκε.

«Το παιδί κοιμόταν στο κάθισμα και δεν το πήρε είδηση κανένας», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Χουντουμάδης, πρόεδρος συλλόγου γονέων του 2ου νηπιαγωγείου  Κηφισιάς αναφερόμενος στο απίστευτο περιστατικό με το 4χρονο παιδί που ξέχασαν στο σχολικό.

«Τη Δευτέρα το πρωί ενώ είχε παραλάβει το σχολικό 5 παιδιά, άφησε 4 στο νηπιαγωγείο και δεν πήρε είδηση ούτε η συνοδηγός ούτε ο οδηγός. Στη συνέχεια το σχολικό πήγε στη θέση του όπου και πάλι δεν είδαν το παιδί. Κλείδωσαν το όχημα και έφυγαν. Το παιδί όταν ξύπνησε και είδε ότι ήταν μόνο του, τρόμαξε ενώ το λεωφορείο βρισκόταν σε επικίνδυνο σημείο, δίπλα σε λεωφόρο», σημείωσε ο κ. Χουντουμάδης.

Η συνέχεια ήταν απίστευτη, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί κατέβηκε από το σχολικό αλλά ευτυχώς ξαναμπήκε στο όχημα όταν είδε ότι στο σημείο υπήρχε κίνηση και πολύ κόσμος. Μάλιστα ξαναδέθηκε με τη ζώνη του και έβγαλε από την τσάντα του βιβλίο για να περάσει την ώρα του.

Συνολικά 6,5- 7 ώρες το παιδί ήταν μόνο του και ενήργησε με απίστευτη ψυχραιμία παρότι φοβήθηκε. Περίμενε με υπομονή μέχρι να τον βρουν και να ενημερώσουν τους γονείς που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν ιδέα τι συνέβαινε στο παιδί τους.

Διάβασε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;