Survivor 2024: Λιγοστεύουν τα περιθώρια και τον ανέδειξαν υποψήφιο
Survivor 2024: Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας - Ο νέος υποψήφιος για αποχώρηση

 

Για ακόμα ένα βράδυ οι τηλεθεατές του Survivor 2024, παρακολούθησαν τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας να αγωνίζονται στον στίβο μάχης και, στη συνέχεια, να συναντούν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν έναν ακόμα παίκτη προς αποχώρηση. Ο “μονομάχος” αυτός, όπως έχει ανακοινώσει ο παρουσιαστής, θα συμμετέχει στον αγώνα αυτό, αλλά για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δυο ομάδων συνάντησαν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης και πάλι στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου. Στο συμβούλιο του νησιού όπου και θα έπρεπε οι Κόκκινοι να πετάξουν στον λάκκο των υποψηφιοτήτων ακόμα ένα μέλος τους, καθώς ήταν οι χαμένοι στον στίβο μάχης.

 

Στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, η ίδια ομάδα είχε θέσει την Δώρα Νικολή σαν πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή στο Survivor 2024. Ποιος θα ήταν ο επόμενος παίκτης που θα συναντούσε την 46χρονη παίκτρια στην πιο κρίσιμη στιγμή για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση είχε παρθεί» αναφώνησε ο Γιώργος Λιανός όπως συνηθίζει κάθε φορά που πιάνει τις ψήφους στα χέρια του. Από την κάλπη της κόκκινης ομάδας, το όνομα που ήχησε περισσότερες φορές αυτό το βράδυ στον Άγιο Δομίνικο ήταν εκείνο του Χριστόφορου Ταξίδη.

 

Έτσι, ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι και επίσημα ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor 2024 για αυτή την εβδομάδα. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είπε για την υποψηφιότητά του:

«Λογικό, τα παιδιά ψηφίζουν αγωνιστικά»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;