Survivor 2024: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που αλλάζει τα πάντα για τις αποχωρήσεις - Ο πρώτος υποψήφιος
Τι αλλάζει στο Survivor 2024 για τις επόμενες δύο εβδομάδες - Ποιος αναδείχθηκε ως πρώτος μονομάχος για την εβδομάδα αυτή;

 

Με τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor 2024 που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (12/5). Η Μπλε και η Κόκκινη Ομάδα ρίχτηκαν σε έναν ακόμη στίβο μάχης, ο διεκδικώντας την πολυπόθητη νίκη. Ωστόσο, υπήρξε και μία διαφορά σε αυτό τον αγώνα.

Αυτή τη φορά οι παίκτες των δύο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης είχαν στο πλευρό τους και τους Τούρκους παίκτες του All-Star. Όπως παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο παρουσιαστής του ριάλιτι κάλεσε τους παίκτες σε ένα έκτακτο συμβούλιο στο νησί, στο οποίο τους ανακοίνωσε μία νέα παράμετρο για τη συνέχεια του reality επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός είπε στους παίκτες του Survivor 2024, αφήνοντας τους με το στόμα ανοιχτό:

«Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει. Επειδή είχαμε φέτος αρκετές αποχωρήσεις και για ιατρικούς λόγους και οικειοθελείς, αρκετοί συμπαίκτες σας δεν άντεξαν την ψυχολογική και την αγωνιστική πίεση του φετινού αγωνιστικού Survivor, από δω και στο εξής θα έχετε μια πολύ σημαντική βοήθεια. Θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους All Star Survivors.

Αυτή η βοήθεια θα έρθει για τους πιο σημαντικούς αγώνες από δω και πέρα μέχρι τον τερματισμό του Survivor, τους αγώνες ασυλίας. Σε κάθε αγώνα ασυλίας, μια μια διαδικασία που θα κάνουμε και θα σας εξηγήσω αργότερα πως ακριβώς θα γίνει αυτό, θα επιλέγετε εσείς ποιους Τούρκους παίκτες θέλετε να έχετε στην ομάδα σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την ασυλία σας. Όπως πάντα θα παίζετε 4 αγώνες ασυλίας. Από εκεί θα προκύπτουν οι 4 μονομάχοι. Θα έχουμε λοιπόν και για τις επόμενες εβδομάδες, κανονικά, τους αγώνες μονομαχίας»

 

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά,οι Κόκκινοι γνώρισαν για ακόμη μια φορά την ήττα. Η ομάδα του Survivor 2024 βρέθηκε ξανά στη δυσάρεστη θέση να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθούσε.

 

Οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor 2024 μίλησαν για την αγωνιστική συνύπαρξή τους με τους παίκτες του Τούρκικου All-Star. Στη συνέχεια, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να πάνε στην κάλπη και να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Το όνομα που προέκυψε από αυτήν δεν ήταν άλλο από της Δώρας Νικολή.

 

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, η παίκτρια του Survivor 2024 είπε:

«Το περίμενα, αλλά δεν θεωρώ ότι οι λόγοι είναι αγωνιστικοί. Το περίμενα, δεν έχω να φοβηθώ κάτι, έχω αποδείξει πόσο δυνατή είμαι. Προχωράμε παρακάτω. Πολλές φορές καλούμαστε να ψηφίσουμε συναισθηματικά πολλές φορές και το δέχομαι. Αυτή τη διαδικασία θα την περάσουμε πολλές φορές, όποιος είναι πιο δυνατός θα μείνει»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;