Θεσσαλονίκη: 50χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης
Εκμεταλλευόμενος την απουσία της συντρόφου του και μητέρας της ανήλικης από το σπίτι, προέβαινε κατ' εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της

Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατηγορείται ένας 50χρονος με θύμα τη 12χρονη κόρη της συντρόφου του, στη Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία, κατά το προηγούμενο έτος στην περιοχή της Πολίχνης, ο 50χρονος «με χειρονομίες και προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα, προσέβαλε βάναυσα τη γενετήσια αξιοπρέπειά της, ενώ εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της ανήλικης από το σπίτι, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της».

Η καταγγελία έγινε από τη θεία της 12χρονης στην οποία απευθύνθηκε η ανήλικη. Επειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια του 50χρονου σε περιοχές στη Θεσσαλονίκη και στην Ημαθία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μέσα ψηφιακής αποθήκευσης και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία απεστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;