Νίκος Παναγιωτίδης - Antique: «Είναι πολύ μπροστά το τραγούδι της Σάττι»
Ο Νίκος Παναγιωτίδης μίλησε στην «Super Katerina» με αφορμή την πρόβα που έκανε η Έλενα Παπαρίζου για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision 2024.

 

Ο Νίκος Παναγιωτίδης, ο οποίος μαζί με την Έλενα Παπαρίζου είχαν σχηματίσει του Antique και μαζί εκπροσώπησαν την Ελλάδα στη Eurovision το 2001 τερματίζοντας στην τρίτη θέση, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9/5) στη «Super Κατερίνα». Ο μουσικός μίλησε από τη Σουηδία όπου ζει μόνιμα για τη Eurovision, την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και το «ZARI».

«Δεν θα μπορέσω να πάω από κοντά, έχω οικογένεια, παιδιά. Είναι 2,5 -3 ώρες από εμένα το Μάλμε. Θα το δω από την τηλεόραση. Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή για την Έλενα. Δεν έχουμε μιλήσει, δεν θέλω να την ενοχλώ τώρα που είναι στο Μάλμε, μιλάμε στο τηλέφωνο. Είναι πολύ μπροστά το τραγούδι της Σάττι, έχει διαφορετικά ακούσματα, είναι τέλειο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Γιατί να μην δώσει η Σουηδία 12; Έχουν αλλάξει τα πράγματα, είναι πιο μοντέρνα, τραγουδάνε ροκ, τραπ. Σήμερα παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Εμένα μου αρέσουν τα παιδιά της Σουηδίας. Κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι δεν με έκανε να πω ουάου εκτός από το ελληνικό».

Αναπολώντας τη δική του εμπειρία από τον μουσικό διαγωνισμό, είπε:

«Είχαμε τυλίξει το φόρεμα της Έλενας σε ένα μαύρο ριζόχαρτο και εκτός ότι κάηκε έβρεχε και έγινε μαύρο σε μερικά σημεία! Είχε βγει πρώτη Εσθονία αλλά δεν γνωρίζω αν ρωτήθηκε η ΕΡΤ αν μπορεί να διοργανώσει τον διαγωνισμό και είπε όχι. Εγώ κι η Έλενα που ήμασταν στη Δανία μια εβδομάδα όλοι έλεγαν ότι θα κερδίσουμε».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;