Δανάη Μπάρκα: «Έγινε» Μαρίνα Σάττι και τραγουδάει το «Ζάρι»
Η παρουσιάστρια, μέσα από το «Πάμε Δανάη», δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να αναπαριστά το σκηνικό από το «Ζari Unplugged»

 

 

 

Λίγες ώρες πριν από τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision όπου η Μαρίνα Σάττι θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον Τελικό της μεγάλης γιορτής, η Δανάη Μπάρκα έκανε ένα ξεχωριστό βίντεο-αφιέρωμα στην τραγουδίστρια και το «Ζάρι».

Η παρουσιάστρια, μέσα από το «Πάμε Δανάη», Δανάη Μπάρκα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να αναπαριστά το σκηνικό από το «Ζari Unplugged» και προσποιείται ότι τραγουδά, ενώ από πίσω ακούγεται στην πραγματικότητα η φωνή της Μαρίνας Σάττι.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, θα προβληθεί στην ΕΡΤ1 ο Β’ Ημιτελικός του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στον οποίο εμφανίζεται η Ελλάδα στην 3η θέση, με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «ZARI», να διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Τελικό.

Τον Β’ Ημιτελικό και τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2024 θα σχολιάσουν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β΄ Ημιτελικό: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;