Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση - Κατέβασαν ζευγάρι που δημιουργούσε προβλήματα
Eκνευρισμένοι επιβάτες ακούστηκαν να ζητωκραυγάζουν όταν το ζευγάρι επιβατών εκδιώχθηκαν από την πτήση EZY3165 της EasyJet

Αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο πραγματοποίησε πτήση της easyJet εξαιτίας της ενοχλητικής και θορυβώδους συμπεριφοράς ενός ζευγαριού.

Eκνευρισμένοι επιβάτες ακούστηκαν να ζητωκραυγάζουν όταν το ζευγάρι επιβατών εκδιώχθηκαν από την πτήση EZY3165 της EasyJet που πραγματοποιούσε το ταξίδι από Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου.

Τα δεδομένα παρακολούθησης της πτήσης δείχνουν πώς η πτήση συνέχισε να περνάει την ηπειρωτική Ελλάδα πάνω από τη Μεσόγειο πριν κάνει κύκλους και προσγειωθεί στο Ηράκλειο, αναφέρει η Daily Mail.

Η ανακοίνωση της Εasy Jet

Σε ανακοίνωσή της η easyJet αναφέρει: «Η easyJet μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η πτήση EZY3165 από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα στις 29 Απριλίου προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, για να παραδώσει στην ελληνική αστυνομία δύο επιβάτες που συμπεριφέρονταν με τρόπο ενοχλητικό κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η πτήση στη συνέχεια συνέχισε για τη Χουργκάντα αφού απομακρύνθηκαν οι επιβάτες.

Το πλήρωμα της EasyJet είναι εκπαιδευμένο να εκτιμά και να αξιολογεί όλες τις καταστάσεις και να ενεργεί γρήγορα και κατάλληλα για να διασφαλίσει ότι η ασφάλεια της πτήσης και των άλλων επιβατών δεν τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή. Παρόλο που τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές στο αεροσκάφος. Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών και του πληρώματος είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;