Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Υπάρχει εκτίμηση, θα συνεργαζόμουν μαζί του»
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στυλιστικές επιλογές της Μαρίνας Σάττι στο video clip» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

 

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο Shopping Star, στον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και τις στυλιστικές επιλογές της Μαρίνας Σάττι στη φετινή της εμφάνιση στη Eurovision.

«Περνάμε πάρα πολύ ωραία στο Shopping Star, δόξα τω Θεώ όλα καλά. Υπάρχει μία συμπάθεια και μία εκτίμηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και από τις δύο πλευρές», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Σίγουρα θα συνεργαζόμουν μαζί του κάποια στιγμή με μεγάλη μου χαρά. Ειδικά με ανθρώπους που είναι επαγγελματίες και ξέρουν τη δουλειά τόσα πολλά χρόνια. Έχεις να μάθεις πάρα πολλά πράγματα από αυτούς», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Η Μαρίνα Σάττι είναι μία καλλιτέχνιδα που – απ’ όσο γνωρίζω από κοινούς μας συνεργάτες – δουλεύει τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος και τα δίνει όλα. Της εύχομαι καλή επιτυχία, με τη νίκη και να το χαρεί», απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε σχετική ερώτηση.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στυλιστικές της επιλογές στο video clip. Πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι οι άνθρωποι που έχουν διαφορετική αισθητική και απευθύνονται ενδεχομένως σε άλλα κοινά δεν συνάδουν πάντα με τους κοινούς κανόνες και τα δεδομένα. Είναι ωραίο να βλέπουμε άλλες εικόνες», καταλήγει στο σχόλιό της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
'
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;