Κώστας Αποστολάκης: «Προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό»
Κώστας Αποστολάκης: «Όπως είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, έτσι είσαι ερωτευμένος και με τον Ιησού Χριστό»

 

 

 

 

 

Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» του Action 24. Μάλιστα, με αφορμή και την τρέχουσα Μεγάλη Εβδομάδα, ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να εξηγήσει γιατί προτιμά να είναι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό.

«Έχεις κάνει μια δήλωση, η οποία είναι αδιανόητη για τη σόουμπιζ! Ότι «δεν θέλω να ερωτευτώ», ενώ συνήθως όλοι λένε ότι κάτι σκέφτονται» σημείωσε αρχικά η οικοδέσποινα του talk show για να τοποθετηθεί ο Κώστας Αποστολάκης ως εξής. «Είδες, είναι και αυτό παραποιημένο. Εγώ δεν είπα ότι δεν θέλω να ερωτευθώ. Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ. Δεν είμαι όμως ο πρώτος άνθρωπος που το έχει πει αυτό και δεν θα είμαι και ο τελευταίος, εύχομαι. Και δεν είπα ότι είμαι. Είπα ότι θα ήθελα να είμαι», δήλωσε ο Κώστας Αποστολάκης.

«Γιατί πιστεύεις ότι θα ήθελες να είσαι και δεν είσαι ήδη;» ρώτησε η Αθηναϊδα Νέγκα με τον ηθοποιό να απαντά, «γιατί δεν τηρώ το Ευαγγέλιο».

«Είναι έρωτας κανονικός. Θείος έρωτας. Όπως είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, έτσι είσαι ερωτευμένος και με τον Ιησού Χριστό. Το έχω νιώσει κάποια στιγμή και μου φεύγει. Ξέρεις, η χάρις έρχεται και φεύγει γιατί δεν είμαστε σταθεροί. Λογικό είναι και κάτι πολύ ανθρώπινο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κώστας Αποστολάκης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
83'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
83'
2 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
9'
66 - 50
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;