Αν Χάθαγουεϊ: Μιλάει για τον αλκοολισμό - «Είμαι πέντε χρόνια νηφάλια»
Η Αν Χάθαγουεϊ αποκάλυψε πως είναι πέντε χρόνια νηφάλια.

Η Αν Χάθαγουεϊ μίλησε για τη μάχη της με τον αλκοολισμό και, μάλιστα, μοιράστηκε με τους New York Times πως έχει φτάσει σε μια σημαντική στιγμή στη ζωή της.

Η πρωταγωνίστρια της νέας ρομαντικής κομεντί «Idea of You» και βραβευμένη με το Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου για το μιούζικαλ «Οι Άθλιοι» μίλησε στη συνέντευξη που έδωσε στη γνωστή εφημερίδα για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ και αποκάλυψε ότι είναι νηφάλια εδώ και αρκετά χρόνια. Η γνωστή ηθοποιός θεωρεί πως αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα.

Όπως εξήγησε στους New York Times η Αν Χάθαγουεϊ:

«Συνήθως δεν μιλάω γι’ αυτό, αλλά είμαι πάνω από πέντε χρόνια νηφάλια. Αυτό το θεωρώ ότι είναι ορόσημο για μένα»

Στη συνέχεια, η Αν Χάθαγουεϊ αποκάλυψε και πώς κατάφερε να μπει στη διαδικασία να βγάλει το αλκοόλ από τη ζωή της. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια τον Μάρτιο στο Vanity Fair:

«Ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν ήταν για μένα. Αν είσαι “αλλεργικός” με κάτι ή αποκτάς αναφυλαξία, δεν το διαπραγματεύεσαι. Έτσι σταμάτησα να το διαπραγματεύομαι»

H Αν Χάθαγουεϊ καταλαβαίνει ότι ο καθένας έχει τη δική του σχέση με το ποτό και πλέον νιώθει πολύ συνειδητοποιημένη με αυτή την απόφαση που πήρε για τη ζωή της. Όπως συμπλήρωσε:

«Η προσωπική μου εμπειρία με αυτό είναι ότι όλα πλέον είναι καλύτερα» 

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Αν Χάθαγουεϊ είπε πως πάνω απ’ όλα, το γεγονός ότι έγινε μητέρα, της έδωσε περισσότερο θάρρος να το κάνει. Μάλιστα, σε εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις που προβλήθηκε το 2019, η ίδια είχε πει:

«Θα σταματήσω να πίνω όσο ο γιος μου μένει στο σπίτι μου. Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που πίνω και πραγματικά φτάνει σε μια ηλικία που με χρειάζεται όλη την ημέρα»

Στη συνέντευξη με τους New York Times, η Αν Χάθαγουεϊ μίλησε και για τα 41 χρόνια ζωής της και είπε πως:

«Αισθάνομαι τα 40 σαν δώρο. Το θέμα είναι ότι διστάζω να λέω «μεσαία ηλικία», γιατί μπορεί να με χτυπήσει ένα αυτοκίνητο αργότερα. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για μέση ηλικία. Δεν ξέρουμε τίποτα»

Η νέα ταινία της Αν Χάθαγουεϊ με τίτλο «The Idea of You» θα κυκλοφορήσει στο Prime Video στις 2 Μαΐου. Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται τη Σολέν, μια διαζευγμένη μητέρα που καταλήγει να ερωτευτεί έναν πολύ νεότερο άνδρα που είναι διάσημος. Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Michael Showalter, αποτελεί διασκευή του ρομαντικού μυθιστορήματος της Robinne Lee. Στην ταινία πρωταγωνιστεί, επίσης, ο Nicholas Galitzine.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;