My Style Rocks: Η εκκεντρική “no pants” εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά
Ο Λάκης Γαβαλάς εφαρμόζει το “no pants” trend στο My Style Rocks και προκαλεί τον θαυμασμό των υπόλοιπων κριτών

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης (28/03) στον ΣΚΑΙ και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος επανήλθε χθες στο πλατό, συνεχίζει τις εκκεντρικές εμφανίσεις.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εφαρμόζει το «no pants» trend, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το τελευταίο διάστημα και το οποίο έχουν δοκιμάσει πολλάκις και οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, φοράει ένα μαύρο κορμάκι, το οποίο έχει συνδυάσει με μαύρες over the knee μπότες, διαφάνεια στο πάνω μέρος και μαύρη καπαρντίνα.

Φυσικά, το look του δεν έμεινε ασχολίαστο. «Αυτό είναι πέρα από κάθε φαντασία! Λάκη τι γίνεται;» τον ρωτά η Κατερίνα Καραβάτου, με τον ίδιο να απαντά πως κάτι έπεσε πάνω στο παντελόνι του, λεκιάστηκε και το έβγαλε.

«Αυτό είναι το απόλυτο «no pants» trend» λέει η παρουσιάστρια, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να σχολιάζει πως «είναι το απόλυτο κορμάκι trend» και τον Λάκη Γαβαλά να τραγουδά «Το κορμάκι σου το λυγερό, δεν θα μείνει για πολύ καιρό».

Το «no pants» trend αφορά τα outfits που είναι χωρίς παντελόνι, αντιθέτως βασίζονται σε κοντά σορτσάκια που μοιάζουν με εσώρουχο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;