Ελλάδα – Καζακστάν Playoffs Euro: Live Streaming
Δείτε το Ελλάδα – Καζακστάν Playoffs Euro σε Live Streaming απόψε στις 21:45!

Ή τώρα ή ποτέ είναι το σύνθημα που επικρατεί στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελλάδος. Μεγάλη μάχη για την «γαλανόλευκη», που φιλοξενεί το Καζακστάν για τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024 (21:45). Μονός ο αγώνας και σε περίπτωση ισοπαλίας, προβλέπεται παράταση και, αν χρειαστεί, διαδικασία των πέναλτι.

ΔΕΙΤΕ LIVE SCORE ΜΟΝΟ ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

21 Μαρ. 2024
Ελλάδα
FT
5 - 0
Καζακστάν
(Πέναλτι)Anastasios Bakasetas 
9'
(Georgios Masouras)Dimitrios Pelkas
15'
17'
Yan Vorogovskiy
Pantelis Hatzidiakos
30'
(Georgios Masouras)Fotis Ioannidis
37'
(Konstantinos Tsimikas)Dimitrios Kourbelis
40'
46'
Erkin Tapalov
Bagdat Kairov
46'
Adilet Sadybekov
Abzal Beysebekov 
46'
Ramazan Orazov
Elkhan Astanov
Pantelis Hatzidiakos
Panagiotis Retsos
46'
54'
Adilet Sadybekov
Dimitrios Pelkas
Georgios Giakoumakis
64'
Fotis Ioannidis
Giannis Konstantelias
64'
67'
Ramazan Orazov
George Baldock
Lazaros Rota 
67'
68'
Temirlan Erlanov
68'
Aleksandr Zuev
Islam Chesnokov
Anastasios Bakasetas 
Andreas Bouchalakis
74'
77'
Abat Aymbetov
Maksim Samorodov
(Αυτογόλ)Aleksandr Marochkin
86'

Ελλάδα

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Ελλάδα που καλείται να αποκλείσει το Καζακστάν στο αποψινό παιχνίδι της Opap Arena. Διψάει για διάκριση η Εθνική, που αγνοεί τη συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση τα τελευταία δέκα χρόνια. Είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη η ευκαιρία που έχει μπροστά η «γαλανόλευκη» και καλείται να την αρπάξει από τα μαλλιά. Αν η Εθνική ρίξει στο καναβάτσο τους Καζάκους, τότε θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο. Στα αγωνιστικά, ο Γκουστάβο Πογέτ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Δημήτρη Γιαννούλη. Παράλληλα, πρόβλημα προέκυψε και με τον Κουλιεράκη, καθώς ο νεαρός στόπερ αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση. «Μετά από δύο χρόνια, η ομάδα νομίζω πως είναι σίγουρη για το τι πρέπει να κάνει, έχουμε συγκεκριμένο τρόπου παιχνιδιού που οι παίκτες έχουν αγκαλιάσει. Είμαι προπονητής που διαβάζει τα ματς, προσπαθώ να δρω προληπτικά, πριν συμβεί κάτι, αυτό το ξέρουν και οι ποδοσφαιριστές. Θεωρώ πως είμαστε σε καλή κατάσταση, είμαστε έτοιμοι. Θέλαμε να φτιάξουμε ένα μικρό γκρουπ που να καταλαβαίνει πώς θα παίζει, σε μια εθνική ομάδα χρειάζεται χρόνος. Μπορέσαμε να το φτιάξουμε, υπάρχουν παίκτες που έρχονται και παίζουν με συνέπεια. Αν με ρωτούσατε πρόπερσι αν θα ήθελα και αν θα μπορούσα να είμαι εδώ τώρα, θα υπέγραφα αμέσως! Είναι μια πρόκληση, είναι πολύ δύσκολο το ματς. Το Καζακστάν έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια, μάλλον περισσότερο κι από εμάς. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε έτοιμοι», τόνισε ο Ουρουγουανός τεχνικός για την αποψινή μάχη.

Καζακστάν

Στην αντίπερα όχθη, το Καζακστάν θα παραταχθεί για την έκπληξη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπορεί να είναι αουτσάιντερ, ωστόσο θα κάνει τα πάντα για να φύγει με το εισιτήριο της πρόκρισης από τη Νέα Φιλαδέλφεια. «Έχουμε δουλέψει το κομμάτι της ψυχολογίας και έχουμε μιλήσει με τα παιδιά. Όλα τα παιδιά καταλαβαίνουν το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την Ελλάδα, οπότε δεν βλέπω το νόημα να τους ασκώ υπερβολική πίεση με μεγάλες ομιλίες. Αντίθετα, από αυτή την άποψη, μάλλον ακόμη και σε σύγκριση με το παιχνίδι στη Σλοβενία, που ήταν επίσης σημαντικό για εμάς, το άλλαξα λίγο… Θα πω ότι προσπαθώ να τους τραβώ την προσοχή λιγότερο συχνά (σ.σ. γέλια), ώστε να μην δημιουργείται περιττή πίεση. Οι ίδιοι τα καταλαβαίνουν όλα τέλεια», ανέφερε ο προπονητής του Καζακστάν για το ματς της Αγιά Σοφιάς.

  • ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ Live Streaming – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;