Έλενα Τσαγκρινού για Dj Stephan: «Μου έκανε από την αρχή το κλικ»
«Δεν είναι τυχαίο που είναι ο άνδρας που επέλεξα να κάνω μαζί του παιδί»

 

Το πρωί της Τρίτης (19/3) η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της Dj Stephan βρέθηκαν στο πλατό του «Happy Day», όπου παραχώρησαν μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μεταξύ άλλων το ζευγάρι μίλησε για το πρώτο παιδί που περιμένουν, καθώς η τραγουδίστρια είναι έγκυος.

«Από παιδάκι με πήγαινε η μητέρα μου στον Άγιο Εφραίμ και πήγα και την Έλενα τώρα για την εγκυμοσύνη» είπε αρχικά ο Dj Stephan.

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε για την αποβολή που είχε, λέγοντας:

«Επειδή έχω δει και μια δική σου αντίστοιχη συνέντευξη που έχεις περάσει πολύ δύσκολα, νόμιζα κι εγώ ότι δεν θα προχωρήσει (σ.σ. η εγκυμοσύνη) είναι μια άσχημη κατάσταση που σε δυσκολεύει αυτομάτως».

«Δεν είναι τυχαίο που είναι ο άνδρας που επέλεξα να κάνω μαζί του παιδί. Μου έκανε από την αρχή το κλικ, δεν μου είχε ξαναέρθει καμία τέτοια σκέψη με κανέναν» πρόσθεσε η Έλενα Τσαγκρινού για την αποβολή της.

Επιπλέον, ο Dj Stephan αποκάλυψε με αφορμή την πρόταση γάμου που έκανε στην τραγουδίστρια, ότι αυτή έγινε μόλις δύο ή τρεις μέρες μετά την αποβολή που είχε από την προηγούμενη εγκυμοσύνη της.

«Εγώ ήθελα έτσι κι αλλιώς να της κάνω πρόταση γάμου, απλά μετά την αποβολή την έκανα πιο άμεσα. Όταν της έκανα ήταν δεύτερη ή τρίτη μέρα μετά το νοσοκομείο που είχαμε πάει. Και ήθελα να την κάνω να χαρεί, της είχαμε κάνει έκπληξη το είχαμε οργανώσει στο κλαμπ. Και πιστεύω ότι της έδωσα πολλή χαρά αλλά το εννοούσα, δεν το έκανα μόνο για να χαρεί, ήταν στα σχέδιά μου».

Μάλιστα, η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ότι παραλίγο να μην πάει στο κλαμπ, γιατί είχε πόνους λόγω της περιπέτειας με την αποβολή.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;