Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (21 - 27/3)
Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα.

Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα έρχεται με το δεύτερο τριήμερο της χρονιάς και με μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες ταινίες, για να δούμε κατά τη διάρκειά του.

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε τη Sydney Sweeney ως μοναχή στο «Immaculate», ένα νέο θρίλερ στο οποίο συμμετέχει και ως παραγωγός. Επιπλέον, θα δούμε τον Michael Keaton σε ρόλο μετανιωμένου πατέρα και εκτελεστή στην ταινία «Το Χρέος του Εκτελεστή», ενώ το «MINORE» ετοιμάζεται να «δώσει» μία ελληνική «πνοή» σε αυτή την κατά τ’ άλλα ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εβδομάδα.

1. Immaculate

Υπόθεση: Η Σεσίλια μια νεαρή καλόγρια, ολόψυχα αφιερωμένη στην πίστη της, η οποία δέχεται μία νέα θέση σε ένα ένδοξο μοναστήρι στην πανέμορφη ιταλική ύπαιθρο. Σύντομα όμως θα αντιληφθεί πως το νέο της σπίτι κρύβει σκοτεινά και τρομακτικά μυστικά.

2. Το Χρέος του Εκτελεστή

Υπόθεση:  Όταν ένας πληρωμένος δολοφόνος μαθαίνει ότι πάσχει από μία ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή άνοιας, αποζητά την ευκαιρία να εξιλεωθεί, σώζοντας τη ζωή του γιου του με τον οποίο ήταν για χρόνια αποξενωμένος.

3. Οι Άποικοι

Υπόθεση: Στη Χιλή του τέλους του 19ου αιώνα, τρεις ιππείς προσλαμβάνονται από έναν πλούσιο γαιοκτήμονα για να σημειώσουν την περίμετρο της εκτεταμένης περιουσίας του. Σύντομα, όμως, αυτή η διοικητική αποστολή θα μετατραπεί σε ένα αιματοβαμμένο κυνήγι των ιθαγενών της περιοχής.

4. MINORE

Υπόθεση: Μια καυτή, καλοκαιρινή νύχτα, σε μια παραλία της Ελλάδας που είναι γεμάτη κόσμο που απολαμβάνει μουσική, φαγητό και χορούς, μια ομίχλη καλύπτει την περιοχή και παράξενα όντα πολιορκούν την πόλη, επιτίθενται σε ανθρώπους, ενώ άλλους τους παρασύρουν στην θάλασσα μετά από φρικτά όνειρα. Μια παρέα μουσικών ενώνει τις δυνάμεις της με έναν χαμένο ναύτη που αναζητά τον αλλοπρόσαλλο Έλληνα πατέρα του, μια σερβιτόρα, έναν bodybuilder, τη γιαγιά τους, μερικούς ντόπιους εγκληματίες και έναν απέθαντο ιερέα και όλοι μαζί αντιστέκονται στους εισβολείς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;