Έβελυν Καζαντζόγλου: «Άκουγα πάρα πολύ ότι
Έβελυν Καζαντζόγλου: «Δεν σήκωνα πάρα πολλά και αυτό είναι που με έσωσε από πάρα πολλές καταστάσεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

 

 

Την Έβελυν Καζαντζόγλου υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά, στην εκπομπή Fays’ Time στον ΣΚΑΪ με αφορμή τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου για το My Style Rocks. Μεταξύ άλλων, το μοντέλο μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Έβελυν Καζαντζόγλου εξομολογήθηκε πως «ήταν δύσκολες οι εποχές τότε (σ.σ. στα ξεκινήματα μου) με την έννοια ότι το μόντελινγκ στην Ελλάδα, όπως και στο εξωτερικό, είχε έναν μαύρο λεκέ. Οπότε οι γονείς και όλος ο κύκλος μου ήταν σε φάση «πυρετός είναι, θα της περάσει με το μόντελινγκ». Ήταν αρνητικοί, φοβόντουσαν μην μπλέξω κάπου».

«Εγώ όμως ήθελα να υποστηρίξω γενικά το κόνσεπτ της μόδας μέσα στο κεφάλι μου. Άκουγα πάρα πολύ ότι «δεν θα τα καταφέρεις» και «δεν θα γίνεις ποτέ μοντέλο». Καλά, το ότι «δεν θα τα καταφέρω» το άκουγα για περίπου εννιά χρόνια ενώ ήδη δούλευα ακόμα και από τους μάνατζερ μου. Ήμουν όμως πάρα πολύ εντάξει με αυτό γιατί μου έδινε και περισσότερη δύναμη για να συνεχίσω».

«Αυτό που φοβόντουσαν οι γονείς μου το έζησα ελάχιστα. Ήμουν λίγο σκληρό παιδί, ειδικά για την εποχή, παραπάνω ίσως από όσο θα έπρεπε γιατί κανονικά το επάγγελμα είναι λίγο «να μην μιλάς». Εγώ όμως δεν σήκωνα πάρα πολλά και αυτό είναι που με έσωσε από πάρα πολλές καταστάσεις, για να μην μου έρθουν ποτέ μπροστά μου. Από την άλλη, έχω βιώσει αυτό των 90s που δεν υπήρχε φίλτρο στο τι λέγεται και πως το λένε» συμπλήρωσε, ακόμα, η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;