Νικολίνα Νικολούζου: «Ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και ένιωθα σαν πειραματόζωο»
Νικολίνα Νικολούζου: «Πιο πολύ δέχθηκα πόλεμο από καθηγητές μου στο γυμνάσιο, παρά από τους συμμαθητές μου. Ήταν λίγο προσβλητικοί»

 

 

 

 

 

H Νικολίνα Νικολούζου αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks ότι είναι μια διεμφυλική γυναίκα, προκαλώντας συγκίνηση στην κριτική επιτροπή, την παρουσιάστρια και τις υπόλοιπες παίκτριες με την ιστορία της.

Μια μέρα μετά, η παίκτρια μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time», όπου μίλησε για τα μηνύματα που έχει λάβει στα social media τις τελευταίες ώρες και τόνισε για ακόμη μία φορά, το πόσο τη στήριξαν οι γονείς της.

Η 20χρονη παίκτρια του My Style Rocks, έκανε μια αναδρομή στην περίοδο που αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς της, ενώ περιέγραψε και τη διαδικασία της φυλομετάβασης. «Μίλησα δημόσια για τη διεμφυλικότητά μου γιατί είναι σημαντικό για την προσωπικότητά μου να το γνωρίζει κάποιος και θέλω να δείξω ότι δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Τα κορίτσια και οι κριτές δεν το γνώριζαν. Με σόκαρε η αγάπη και η υποστήριξη στα social media. Η ιστορία μου άγγιξε πολύ κόσμο» δήλωσε αρχικά, η Νικολίνα Νικολούζου.

Στην πορεία, πρόσθεσε: «Στα 11 μου εξήγησα στην οικογένειά μου τα συναισθήματά μου και ότι νιώθω κορίτσι. Η αδερφή μου είχε την πιο αστεία αντίδραση. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με αγκάλιασαν. Ήταν δύσκολο να βρούμε ειδικούς να με βοηθήσουν, νομίζω ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και αυτό με έκανε να νιώθω σαν πειραματόζωο».

«Επειδή ξεκίνησα τη φυλομετάβαση στην εφηβεία, ανακάλυπτα και τον εαυτό μου. Το κοινωνικό περιβάλλον, θα μιλήσω για την οικογένειά μου πέρα από τους γονείς μου, είχαν παρόμοια αντιμετώπιση με εκείνη των γονιών μου. Πιο πολύ δέχθηκα πόλεμο από καθηγητές μου στο γυμνάσιο, παρά από τους συμμαθητές μου. Ήταν λίγο προσβλητικοί και λίγο αρνητές της κατάστασης. Μου έλεγαν “κοίτα δεν έχει σημασία, εσύ θα έρχεσαι όπως θέλουμε εμείς”».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;