Μαρία Σάκκαρη: «Ενιωσα πως ήταν η ώρα για μια αλλαγή»
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την αλλαγή προπονητή που έκανε προσφάτως και τις πρώτες ημέρες της συνεργασίας της μαζί του.

Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη στο Indian Wells, καθώς στη φάση των «32» της διοργάνωσης στην Καλιφόρνια θα αναμετρηθεί τα ξημερώματα της Τρίτης (03:00) με την Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσιά, Νο 26 του κόσμου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη, μίλησε για την αλλαγή προπονητή που έκανε πρόσφατα και τις πρώτες ημέρες της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Γουίτ, ο οποίος πήρε τη θέση του Τομ Χιλ:

«Είναι πολύ έμπειρος, γνωρίζει πως αισθάνονται οι παίκτες. Είναι η πρώτη εβδομάδα που δουλεύουμε μαζί, οπότε μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Προφανώς δεν μπορεί να έρθει και να τα αλλάξει όλα με τη μια. Κάθεται και παρατηρεί για να δει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πει κάτι. Είναι πολύ χαλαρός και αυτό είναι που χρειάζομαι τώρα, γιατί εγώ είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου. Νιώθω πως θα έρθουν ωραία πράγματα», τόνισε η Σάκκαρη και συμπλήρωσε:

«Οι στόχοι μου δεν έχουν αλλάξει, πιστεύω ακόμα πως μπορώ να είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου και ο στόχος μου γι’ αυτή τη χρονιά είναι να επιστρέψω στο Top 5. Ανεξάρτητα με τον προπονητή που έχω, ο στόχος μου, η επιθυμία και το πάθος μου για να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερη παραμένουν ίδια. Απλά ένιωσα πως ήταν η ώρα για μια αλλαγή και ήθελα να έχω κοντά μου κάποιον έμπειρο, που μπορεί να με βοηθήσει».

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή εικόνας: Intime 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;