Κεραμέως: «Παράνομη η απεργία της ΑΔΕΔΥ»
«Συνεχίζουμε δυναμικά τις προσπάθειες για ένα καλύτερο δημόσιο στο οποίο το ανθρώπινο δυναμικό του θα βελτιώνεται διαρκώς»

«Το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την αγωγή μας και έκρινε παράνομη την απεργία – αποχή διαρκείας που είχε κηρύξει η ΑΔΕΔΥ κατά της αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων» ενημερώνει σε ανάρτησή της στο X (πρώην Twitter), η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.

«Συνεχίζουμε δυναμικά τις προσπάθειες για ένα καλύτερο δημόσιο στο οποίο το ανθρώπινο δυναμικό του θα βελτιώνεται διαρκώς και το οποίο θα εξυπηρετεί καλύτερα τον πολίτη» καταλήγει η Νίκη Κεραμέως.

Σε παλαιότερη ανακοίνωση του υπουργείου είχε τονιστεί ότι η ΑΔΕΔΥ ουσιαστικά αρνούνταν την εφαρμογή του σχετικού νόμου (4940/2022) ενώ από τον Μάρτιο του 2023 και μετά το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έχει κατ’ επανάληψη κρίνει παράνομη ή και καταχρηστική την εκάστοτε ανάλογη απόφαση της ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νίκη Κεραμέως για την ΑΔΕΔΥ

«Το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την αγωγή μας και έκρινε παράνομη την απεργία-αποχή διαρκείας που είχε κηρύξει η ΑΔΕΔΥ κατά της αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων. Συνεχίζουμε δυναμικά τις προσπάθειες για ένα καλύτερο δημόσιο στο οποίο το ανθρώπινο δυναμικό του θα βελτιώνεται διαρκώς και το οποίο θα εξυπηρετεί καλύτερα τον πολίτη», αναφέρει χαρακτηριστικά η υπουργός.

 

Πηγή Κεντρικής Φωτoγραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;