Δήμος Αθηναίων: Η εφαρμογή AthensTrees για να βλέπετε όλες τις δενδροφυτεύσεις που γίνονται στην πόλη
Η νέα εφαρμογή του δήμου Αθηναίων «AthensTrees», βοηθά όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται, να παρακολουθούν όλες τις νέες δενδροφυτεύσεις, τον αριθμό τους, το είδος των δένδρων που φυτεύονται αλλά και τα ακριβή σημεία τους

Οι πολίτες της Αθήνας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλες τις δενδροφυτεύσεις που γίνονται στην πόλη, μέσα από έναν «πράσινο» χάρτη που δημιούργησε ο Δήμος Αθηναίων.

Η νέα εφαρμογή του δήμου Αθηναίων «AthensTrees», βοηθά όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται, να παρακολουθούν όλες τις νέες δενδροφυτεύσεις, τον αριθμό τους, το είδος των δένδρων που φυτεύονται αλλά και τα ακριβή σημεία τους, μέσω ενός διαδραστικού χάρτη που δημιούργησε η ΔΑΕΜ.

Για τη νέα αυτή εφαρμογή, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας αναφέρει πως «το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο που συνυπογράψαμε με τους πολίτες της Αθήνας έχει ενεργοποιηθεί. Το νέο Πληροφοριακό Σύστημα Δενδροφυτεύσεων της ΔΑΕΜ Α.Ε. συμβάλει στην υλοποίηση του προγράμματος της νέας δημοτικής αρχής για μία πράσινη, βιώσιμη και οικολογική Αθήνα».

«Ήδη η Διεύθυνση Πρασίνου έχει τοποθετήσει πάνω από 1000 δένδρα από την αρχή του έτους. Δίνοντας προτεραιότητα σε πράσινες πρωτοβουλίες, στοχεύουμε να μετατρέψουμε την Αθήνα σε μια σύγχρονη μητρόπολη για τους κατοίκους της και τους επισκέπτες», τονίζει χαρακτηριστικά. Η υλοποίηση της «πράσινης» εφαρμογής AthensTrees, πραγματοποιήθηκε από την ΔΑΕΜ Α.Ε. σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Γιώργο Αποστολόπουλο.

«Με τη νέα ψηφιακή εφαρμογή κάθε δημότης της Αθήνας γίνεται κοινωνός της προσπάθειας για μία πιο πράσινη πόλη. Από σήμερα προσφέρουμε νέες δυνατότητες σε όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες που επιθυμούν μία πράσινη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα», αναφέρει από τη μεριά του ο κ. Αποστολόπουλος.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;