Τέμπη: Έρευνα και για το μπάζωμα της περιοχής μετά το δυστύχημα
Το μπάζωμα της περιοχής όπου σημειώθηκε η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη ελέγχεται πλέον -και αυτό- από τον εφέτη ανακριτή που διενεργεί τις έρευνες για τους υπαιτίους της ανείπωτης τραγωδίας

Το μπάζωμα της περιοχής όπου σημειώθηκε η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη ελέγχεται πλέον –και αυτό– από τον εφέτη ανακριτή που διενεργεί τις έρευνες για τους υπαιτίους της ανείπωτης τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφέτης ειδικός ανακριτής Σωτήρης Μπαϊκάμης και ο αρμόδιος εισαγγελέας έχουν αποφασίσει να συσχετίσουν με την κύρια υπόθεση για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα τη δικογραφία που αφορά στο μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος.

Για το θέμα του μπαζώματος ήδη διώκεται ποινικά για παράβαση καθήκοντος ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος ωστόσο αρνείται τη σε βάρος του κατηγορία.

Αλλοίωση του τόπου του δυστυχήματος

Στα τέλη Αυγούστου 2023, είκοσι συγγενείς θυμάτων στράφηκαν κατά «αγνώστων δραστών» για την «πρωτοφανή αλλοίωση του τόπου του δυστυχήματος». Καταγγέλλουν ότι μεταφέρθηκαν συντρίμμια της αμαξοστοιχίας από τον χώρο του δυστυχήματος ενώ το επίμαχο σημείο καλύφθηκε με χαλίκι και άσφαλτο – προτού κλιμάκιο της Χημικής Υπηρεσίας Λάρισας προβεί σε δειγματοληψία υλικών. Γι’ αυτό το σκέλος της υπόθεσης ασκήθηκε δίωξη, στις αρχές Φεβρουαρίου του 2024, στον τέως περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Πηγή: kathimerini.gr
Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;