Μάλτση στο «Slam Dunk»: «Με Παναθηναϊκό το Final 4, να δούμε πλήρη τον Ολυμπιακό»
Η Εβίνα Μάλτση είναι η καλεσμένη στο 8ο επεισόδιο του «Slam Dunk» και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, για το μπάσκετ γυναικών, ενώ επέλεξε και τετράδα για το Final 4 της φετινής Euroleague.

Το 8o επεισόδιο του «Slam Dunk» είναι γεγονός και κάθε εβδομάδα το μπάσκετ πρωταγωνιστεί. Οι μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μπαίνουν στη σημερινή κουβέντα, ενώ ο Νίκος Ζέρβας έχει πλούσιο ρεπορτάζ για τον Φαλ, το μέλλον του και το ενδιαφέρον της Μονακό. Από εκεί πέρα έχουν αρχίσει οι πρώτες κουβέντες για τα ζευγάρια των playoffs της Euroleague και το βλέμμα είναι σε έναν πιθανό ελληνικό εμφύλιο. 

Εκλεκτή καλεσμένη στο 8ο επεισόδιο του «Slam Dunk» είναι η Εβίνα Μάλτση. Η κορυφαία πρώην παίκτρια, που πλέον είναι υπεύθυνη προώθησης του μπάσκετ Γυναικών μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν για να πάει το άθλημα μπροστά στην Ελλάδα, ενώ δεν έλειψε και η κουβέντα για την Euroleague και το Final 4, με την Εβίνα Μάλτση να κάνει τις προβλέψεις της. 

Μεταξύ άλλων η Εβίνα Μάλτση είπε: «Είμαστε αυτοί που ‘ενοχλούμε’ εκείνους που μπορούν να αλλάξουν πράγματα στο μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε projects, να δώσουμε ιδέες, να καταθέσουμε προβληματισμούς, να πιέσουμε για καταστάσεις. Έχουμε βρει πρόσφορο έδαφος, κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό, οπότε εμείς ερχόμαστε με 10 προτάσεις και ευχόμαστε να γίνουν οι 5. Είμαι αισιόδοξη. Θα μείνω στη πορεία της Εθνικής Γυναικών, ευχόμαστε να ξεπεραστεί η 4η θέση. Πιστεύω στο ταλέντο των νεαρών κοριτσιών, αλλά θα πρέπει να υπάρξει καλύτερο υποστηρικτικό δίκτυο γύρω από εκείνες». 

«Για να γίνει το γυναικείο μπάσκετ πιο εμπορικό, θα πρέπει να έρθει μια επιτυχία, να αναβαθμιστεί το προϊόν, θα πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις. Έχουν αρχίσει να γίνονται πράγματα και προσπαθούμε να συνεχιστούν».

Όσο για την φετινή Ευρωλίγκα, η Εβίνα Μάλτση σχολίασε: «Είναι ανταγωνιστική. Έχω πάθει σοκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με το μπάσκετ που παίζει. Πρέπει να τη κάνει τη κοιλιά, που κάνει. Μέσα στο πρόγραμμα είναι. Παρακολουθώντας τη Ρεάλ, είχα την αίσθηση ότι είναι δύο επίπεδα πάνω. Απίστευτοι αυτοματισμοί, θα μπορούσε να παίξει στο NBA. Ενώ είναι φαβορί, δεν σημαίνει κάτι αυτό». 

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε όπως όλοι είχαμε συνηθίσει. Είναι όμως μια καινούργια ομάδα. Βρίσκει τα πατήματα του με τον καιρό, είναι καλύτερος, βρίσκει χημεία, βρίσκει αυτοματισμούς. Έχει πολλούς τραυματισμούς, δεν βοηθάει αυτό. Μπαίνουν, βγαίνουν παίκτες, δεν έχει βρει τον ρυθμό που έχουμε στο μυαλό μας για Ολυμπιακό, παρόλα αυτά δεν παίζει πολύ μακριά από το μπάσκετ, που έχει σαν φιλοσοφία. Αν είναι πλήρης, θα ανεβάσει την απόδοση του και τον τρόπο που παίζει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Και αυτός καινούργια ομάδα φέτος, πολλές αλλαγές. Ο Αταμάν έφερε νέα φιλοσοφία. Τελείως διαφορετική διαχείριση απ΄όσα έχουμε συνηθίσει. Έχει μια φόρα, μια ορμή, μπαίνει στα παιχνίδια με ορμή. Δεν ξέρω τι φταίει, έχω αναρωτηθεί, είναι ορμητικός. Παίζει ένα μπάσκετ που εμείς οι Έλληνες το αμφισβητούμε, αλλά όταν του βγαίνει παίζει πάρα πολύ ωραίο μπάσκετ».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η Εβίνα Μάλτση στο 8ο επεισόδιο του «Slam Dunk»:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;