Μαρίνα Σπανού: Γνωρίστε την τραγουδίστρια που έγινε viral στο TikTok
Πριν ακόμη γίνει viral από την εκτέλεση του τραγουδιού «Λουλούδι του δρόμου» του Ρους, η 18χρονη το 2020 Μαρίνα Σπανού, είχε ήδη δημιουργήσει το δικό της κοινό.

H ερμηνεία της βρίσκεται παντού στο TikTok με όλο και περισσότερους χρήστες να τη γνωρίζουν. Ο λόγος για τη Μαρίνα Σπανού, μια ανερχόμενη ταλαντούχα 21χρονη, που άρχισε να γίνεται γνωστή την εποχή της καραντίνας και πλέον τα live της γίνονται sold out.

Πριν ακόμη γίνει viral από την εκτέλεση του τραγουδιού «Λουλούδι του δρόμου» του Ρους, η 18χρονη το 2020 Μαρίνα Σπανού, είχε ήδη δημιουργήσει το δικό της κοινό.

 

@marinaspanou_σε περιμένω❤️♬ πρωτότυπος ήχος – Elenimiller

Ποια είναι όμως η Μαρίνα Σπανού που όλοι μιλούν για το ταλέντο της;

Η 21χρονη Μαρίνα Σπανού σπουδάζει υποκριτική και είναι κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού και της μουσικού Μελίνας Παιωνίδου, που διδάσκει στο Εθνικό Θέατρο. Αυτή η πληροφορία βέβεια έγινε ευρύτερα γνωστή αρκετά μετά την επιτυχία των πρώτων της συναυλιών.

Το τραγούδι δεν ήταν το όνειρό της από παιδί, όπως είπε και η ίδια σε συνέντευξη στο «Κρίμα» της Zoe Pre στο YouTube. Ένας έρωτας στα 17 της, στάθηκε η αφορμή να έρθει πιο κοντά με το τραγούδι, να αρχίζει να τραγουδάει και να γράφει τα δικά της κομμάτια.

Η Μαρίνα Σπανού είχε ήδη πολλές χιλιάδες ακροατές σε streaming υπηρεσίες και άλλους τόσους στα TikTok βίντεό της, μέχρι να έρθει το «Λουλούδι του Δρόμου».

 

@marinaspanou_vibe with me όσο πηγαίνουμε λίγο πίσω στην καραντίνα του ‘20♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρίνα Σπανού

Η υποστήριξη από τον πατέρα της, Χρήστο Σπανό

Ο Χρήστος Σπανός είναι στο πλευρό της κόρης του, αφού χρησιμοποιεί τα δικά του social media, για να προωθεί τις συναυλίες της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Τον Φεβρουάριο, ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο, ενώ ακουγόταν η κόρη του να τραγουδάει.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Spanos (@christosspanos)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;