Έλενα Τσαγκρινού για την εγκυμοσύνη της: «Ήταν πολύς ο καιρός που το προστάτευα»
Η Έλενα Τσαγκρινού έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

 

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» εντόπισε την Έλενα Τσαγκρινού και τον σύντροφό της,  Dj Stepahn, στην πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή τους μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της το βράδυ της Δευτέρας 26/2.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της με την ίδια να μιλάει για την αποβολή της περιγράφοντας τα συναισθήματά της μόλις επιβεβαιώθηκε ότι είναι ξανά έγκυος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν πολύς ο καιρός που το προστάτευα και νομίζω είναι και το καλύτερο αυτό. Ήρθε η στιγμή όμως, που δεν αντέχαμε άλλο, θέλαμε να το μοιραστούμε και να φύγει ένα βάρος από πάνω μας», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού και πρόσθεσε:

«Θέλω να πάνε όλα καλά, γιατί είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις αρχές του τέταρτου μήνυα και θέλω μόνο να πάνε καλά όλα τα πράγματα. Δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα το να έχεις μια αποβολή και να πρέπει να περάσεις τη διαδικασία της απογοήτευσης. Ξαναπροσπαθήσαμε, ήταν δίπλα μας και οι γονείς μας. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Dj Stephan λέγοντας:

«Αισθάνομαι ευλογημένος. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας αλλά και ενός άντρα. Η Έλενα έκανε ένα τεστ, εγώ εκείνη τη στιγμή έβγαζα βίντεο και όταν είδα ότι είναι θετικό χοροπηδάγαμε μέσα στο μπάνιο. Κάποια στιγμή θα το ανεβάσουμε κιόλας».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;