Ματίνα Νικολάου: «Στην ταινία που ετοιμάζει ο Νίκος θα κάνω την ξαδέρφη που έρχεται από την Αμερική»
Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για το «Καλό μεσημεράκι», το ρόλο της Βάνιας, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά - «Μου λείπει η Βάνια...»

 

 

 

 

 

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν σήμερα (22/2) η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός μίλησε για το «Καλό μεσημεράκι», το ρόλο της Βάνιας, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

«Μου λείπει η Βάνια… Την κάνω βέβαια κάποιες στιγμές στο σπίτι, δεν βάζω περούκες, αλλά μου βγαίνουν κάποια πράγματα. Υπήρχε κούραση, γιατί ήταν πολλά τα χρόνια και πολύ μεγάλη η σεζόν. Αλλά τώρα που κάθισα και ηρέμησα και έμεινα λίγο στο σπίτι μου κι έκανα κι άλλα πράγματα, μπορώ να πω ότι μου λείπει. Θα ήθελα να μπω πάλι σε αυτή την τρέλα. Φαντάζομαι πως και στον Νίκο θα λείπει. Θυμόμαστε παλιές ωραίες στιγμές, βλέπουμε βιντεάκια και λέμε… τι έχουμε κάνει;», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου είπε στη συνέχεια: «Στην ταινία που ετοιμάζει ο Νίκος θα κάνω την ξαδέρφη που έρχεται από την Αμερική. Θα είμαι λίγο αλλαγμένη πάλι. Στον Νίκο αρέσει να με αλλάζει, δεν θέλει να βγάζει προς τα έξω την ομορφιά μου. Είναι πολύ ωραίο το σενάριο, θα είναι μια σπαρταριστή κωμωδία. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα. Είναι μεγάλη μου χαρά να δουλεύω με τον Νίκο».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;