Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Δεν μετάνιωσα για το
Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Αυτή είναι η αλήθεια και σιγά σιγά έτσι είχα τις πρώτες μου συνεργασίες και τους πρώτους μου χορηγούς»

 

 

 

 

 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην Κατερίνα Καινούργιου και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων, η πρωταθλήτρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους νιώθει πως βοηθήθηκε μέσα από τη συμμετοχή σε ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη παραδέχθηκε αρχικά πως «από μικρό παιδί είχα κάτι! Ήταν η πρόεδρος του δεύτερου σωματείου τότε, δεν θα το ξεχάσω αυτό, η οποία ήταν από πάνω μου, με βλέπει και λέει ότι «αυτό το κορίτσι το θέλω». Μέχρι να τελειώσω την προπόνηση μου, είχε βρει την μαμά μου και είχαν κανονίσει τη μεταγραφή μου. Βέβαια, όμως, επειδή στην αρχή άκουγα ότι έχω ταλέντο και όλα αυτά, είχα βάλει την καλλιτεχνική συγχρονισμένη κολύμβηση τρεις φορές την εβδομάδα. Δυο φορές την εβδομάδα είχα τα αγγλικά μου και μια φορά πήγαινα στους παραδοσιακούς χορούς. Τα είχα βάλει όλα μαζί».

«Μέχρι που οι προπονήτριες, όταν έφτιαξαν την ομάδα, δεν με έβαλαν μέσα αλλά με έβαλαν αναπληρωματική και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να ξεκινήσω προπόνηση πιο σοβαρά. Δεν είναι ότι μου ήρθαν κατευθείαν τα πράγματα. Σιγά σιγά άρχισα να δουλεύω, σιγά σιγά κέρδιζα πράγματα».

«Σίγουρα για τη συμμετοχή στο Nomads ήταν καλά τα λεφτά, για την ηλικία μου κιόλας ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Ήθελα να δω πως είναι ένα τέτοιο παιχνίδι και πήγα να το ζήσω. Η αλήθεια είναι πως πλέον λέω ότι έκανα και καλά που πήγα γιατί από εκεί ανέβηκε πιο πολύ ο λογαριασμός μου στα social media και με έμαθαν πιο πολύ οι χορηγοί και γενικότερα ο κόσμος. Αυτή είναι η αλήθεια και σιγά σιγά έτσι είχα τις πρώτες μου συνεργασίες και τους πρώτους μου χορηγούς» συμπλήρωσε, επίσης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;