In the mood for Asian Food: Τρία εστιατόρια στην Αθήνα και τα προάστια που αξίζει να επισκεφθείτε
Σούσι, noodles, σούπες, ρύζι και spicy πιάτα σε πρώτο πλάνο, με τρεις προτάσεις εστιατορίων που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε!

Η ασιατική κουζίνα, εδώ και χρόνια αποτελεί μία από τις αγαπημένες γαστρονομικές συνήθειες των Ελλήνων. Μία βόλτα στην Αθήνα αρκεί για να καταλάβει κάποιος ότι οι επιλογές είναι περισσότερες από ποτέ και η γκάμα των γεύσεων ολοένα και μεγαλώνει.

Δεν πρόκειται μόνο για ένα τυπικό γεύμα, ούτε άλλο ένα τραπέζι με γνωστούς, φίλους και συναδέλφους. Πρόκειται για ένα ταξίδι και ένα πέρασμα σε μέρη εξωτικά και μακρινά μέσω της αίσθησης της γεύσης. Οι απανταχού food lovers και ειδικά εκείνοι που θέλουν συνεχώς να δοκιμάζουν κάτι νέο, πολλές φορές σκέφτονται ποιο θα είναι το επόμενο εστιατόριο που θα τους ανοίξει την πόρτα σε μία νέα γαστρονομική περιπέτεια.

Σούσι, noodles, σούπες, ρύζι και spicy πιάτα σε πρώτο πλάνο για αυτή την εβδομάδα, με τρεις προτάσεις εστιατορίων στην Αθήνα και τα προάστια που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε, με την επίγευση να έχει διττή σημασία: από τη μία θα αποκομίσετε άλλη μία ευχάριστη εμπειρία και από την άλλη μπορεί να αποκτήσετε και ένα νέο στέκι για τα βράδια της Κυριακής!

Πάμε να τα γνωρίσουμε!

Hong Kong Athens

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HongKong_Athens (@hongkongathens)

Εδώ και κάποια χρόνια -συγκεκριμένα από το 2020- το Περιστέρι απέκτησε το δικό του πέρασμα στο Hong Kong με έναν εναλλακτικό τρόπο. Άλλωστε αυτό είναι και το μότο του εστιατορίου: «Ταξιδεύοντας σε μια εναλλακτική Ασία». Μέσα από γαστρονομικά ταξίδια και αναζητήσεις στην Ασία, βιώματα και εμπειρίες ζωής στο Hong Kong, γεννήθηκε η ιδέα του Hong Kong Athens. Αν αγαπάτε λοιπόν το ασιατικό φαγητό που έχει δυτικά στοιχεία, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Από shusi, noodles μέχρι σούπες, όλα είναι εξαιρετικά εύγευστα, προσεγμένα και το προσωπικό πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας φέρει άλλο ένα μπουκαλάκι με ζεστό σάκε. Μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για τα πιάτα ημέρας: ειδικά οι σούπες θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Αν είστε από εκείνους που μετά τον φαγητό πρέπει η βραδιά να επισφραγιστεί με ένα γλυκό, τότε το banoffee θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σας και θα αφήσει την πιο γλυκιά επίγευση! Last but not least: αν θέλετε να αράξετε στο σπίτι, το μαγαζί φυσικά διαθέτει και take away, όπως και delivery.

Hong Kong Athens, Θηβών 153, 121 34 | Περιστέρι

Osaka Sushi Athens

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OSAKA SUSHI (@osakasushi_athens)

Kάπου εκεί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Μητροπόλεως, υπάρχει ένα ασιατικό διαμάντι που ονομάζεται Osaka Sushi. Αν λοιπόν έχετε δοκιμάσει όλα τα τετριμμένα και ψάχνεται αυθεντικές, ποιοτικές ασιατικές γεύσεις, αυτό είναι το επόμενο μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε. Εκεί θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από Sushi, appetizers, δροσερές σαλάτες, σούπες και noodles. Ειδικά για τα τελευταία, μπορώ να πω ότι είναι τα πιο γευστικά που έχω φάει ποτέ! Σίγουρα και οι σούπες του εστιατορίου αξίζουν μία δοκιμή, με τις ramen να αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή, ειδικά για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Κάπου εδώ να σημειωθεί ότι το Osaka Sushi διαθέτει και εξαιρετικά κοκτέιλ που μπορούν να συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο, την γαστρονομική εμπειρία! Φυσικά και το μαγαζί διαθέτει delivery -άλλωστε θα το βρείτε και σε μεγάλες πλατφόρμες φαγητού.

ασιατικό φαγητό

Osaka Sushi Athens, Μητροπόλεως 43, 105 56, Αθήνα

Pink elephant DownTown

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink Elephant DownTown (@pink_elephant_downtown)

Ήρθε όμως η ώρα για ένα πέρασμα στην Ινδία. Αν ψάχνετε αυθεντικές ινδικές συνταγές και δεν φοβάστε να δοκιμάσετε πιο spicy πιάτα, αυτό είναι το μέρος σας! Στην αρχή ενός πεζόδρομου, όπως ανηφορίζει η Ιπποκράτους και η Νεάπολη συναντά το Κολωνάκι, το Pink Elephant στέκει λαμπερό χάρη στα πολύχρωμα αερόστατα που διακοσμούν τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Βέβαια, το Pink Elephant διαθέτει και υποκατάστημα στο Χαλάνδρι το οποίο είναι και το παλαιότερο, καθώς ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011, οπότε αν σκέφτεστε ότι το πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση, αποτελεί μία εναλλακτική λύση. Για αυθεντικές γεύσεις στο Pink Elephant χρησιμοποιείται το tandoor, ο παραδοσιακός ινδικός πήλινος φούρνος με κάρβουνα. Όσον αφορά τα πιάτα, σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε κάποια από τις ινδικές πίτες, όπως η Keema Nan. Από τα κυρίως, για τα οποία δύσκολα θα μπορέσετε να αποφασίσετε μέσα από μία εξαιρετικά μεγάλη γκάμα, τα μαγειρευτά γεύματα σίγουρα αποτελούν την ιδανική επιλογή, με το στιφάδο των Ινδών, Nihari Beef αλλά και το δημοφιλέςMadrasi Hot Pot να ξεχωρίζουν! Τα δύο υποκαταστήματα του Pink Elephant, διαθέτουν online order, όπως και έναν αναλυτικό διαδικτυακό κατάλογο.

Pink Elephant DownTown, Δερβενίων 4α, 10680, Aθήνα

Pink Elephant Chalandri, Σωκράτους 4α, 15232, Xαλάνδρι

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;