ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Super League: Live Streaming
Δείτε σε Live Streaming το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για τη Super League στις 20:00.

Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα! Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στα πλαίσια της 22 ης αγωνιστικής της εφετινής Super League (20:00).

ΔΕΙΤΕ LIVE SCORE ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

11 Φεβ. 2024
ΠΑΟΚ
FT
1 - 1
ΑΕΚ
25'
Lazaros Rota 
Ally Samatta 
34'
35'
Domagoj Vida
47'
Niclas Eliasson (Levi García)
Thomas Murg
Kiril Despodov
59'
Andrija Zivkovic
Giannis Konstantelias
72'
73'
Petros Mantalos
Niclas Eliasson
75'
Ezequiel Ponce
Levi García
Ally Samatta 
Brandon
76'
Magomed Ozdoev
Stefan Schwab
77'
Joan Sastre
Jonny
77'
82'
Robert Ljubičić
Lazaros Rota 
82'
Zine
Mijat Gacinovic
83'
Sergio Araujo
Steven Zuber
88'
Alexander Callens
(Taison)Tomasz Kedziora
89'
Brandon
90'

ΠΑΟΚ

Είναι το ματς που έχουν… κυκλώσει άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία και είναι απόλυτα λογικό. Έχει μια τεράστια ευκαιρία μπροστά της η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και καλείται να την αρπάξει από τα… μαλλιά: Με νίκη στο αποψινό ματς της Τούμπας, θα ξεφύγει στο +5 από την Ενωση, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη συνθήκη στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. «Πετάει» το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ, με το ένα θετικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Πέρασε και από το Περιστέρι ο δικέφαλος του βορρά, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 50 πόντους. Πρόγραμμα-βουνό έχουν οι γηπεδούχοι, καθώς ακολουθεί η διπλή μάχη Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Γιάννη Μιχαηλίδη που τέθηκε νοκ-άουτ, όπως και στους Βιεϊρίνια και Εκόνγκ.

Αντίθετα, στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκε για πρώτη φορά ο Γιόνι Ότο. «Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά γι’ αυτό και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όπως κάνουμε πάντα. Εμείς θα προετοιμαστούμε πολύ καλά και θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε τον αγώνα», τόνισε ο Αλί Σαμάτα για την αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

ΑΕΚ

Σε καλή κατάσταση και η ΑΕΚ, που θέλει να στείλει το κατάλληλο μήνυμα στην Τούμπα. Στο -2 από τον ΠΑΟΚ οι «κιτρινόμαυροι», ψάχνουν το μεγάλο τρίποντο που θα τους στείλει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Διέλυσε και τον Αστέρα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και έδειξε έτοιμη για τη μάχη της Τούμπας. On fire οι Εζέκιελ Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία, με τον Αργεντινό τεχνικό να μην έχει αποφασίσει ποιον θα ρίξει πρώτο στο ματς.

Ήταν μια καλή εβδομάδα για δουλειά. Ενσωματώθηκαν παίκτες που έλειπαν σε διοργανώσεις. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Κάνω όπως πάντα την ανάλυση του αντιπάλου. Πρόκειται να παίξουμε με έναν αντίπαλο που είναι μια από τις ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Δεν μένω σε όσα έγιναν, αλλά σκέφτομαι όσα μπορούμε να καταφέρουμε», τόνισε ο Αλμέιδα, που δε θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Σιμάνσκι, όσο και τον Άμραμπατ.

  • Δες εδώ το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0 
 1 
 0