Super League: Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική (vids)
Super League: Η μάχη της κορυφής και το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής.

Ο απόηχος της 21ης αγωνιστικής της Super League βρίσκει τον Παναθηναϊκό μεγάλο νικητή στο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Ολυμπιακό με 2-0.

Το Τριφύλλι κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ, με τους Μπερνάρ και Γιερεμέγιεφ να είναι οι σκόρερ. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες χωρίς να βρει το γκολ.

Super League: Τα highlights του ντέρμπι αιωνίων

Οι πράσινοι συνεχίζουν στην 3η θέση με 47 βαθμούς, έναν λιγότερο από την ΑΕΚ που δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση από τον Αστέρα Τρίπολης στην Opap Arena, κερδίζοντας εύκολα με 4-2.

Μάλιστα τα 2 γκολ της Ένωσης τα έβαλε…. ο Τζουγκάνοβιτς, με 2 αυτογκόλ. Ενώ σκόρερ για την ΑΕΚ στέφθηκαν οι Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία. Ο Αστέρας πέτυχε τα γκολ της…τιμής με τους Μπαρτόλο και Μιριτέγιο.

Super League: Εύκολη επικράτηση για την ΑΕΚ

Πρώτος στη βαθμολογία παραμένει ο ΠΑΟΚ που συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα με 50 βαθμούς και να είναι στο +2 από την ΑΕΚ, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα (11/2) και στο +3 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πέρασε από το Περιστέρι μαζεύοντας ακόμα 3 βαθμούς, κερδίζοντας στα τελευταία λεπτά τον Ατρόμητο με 2-0, χάρις στα γκολ των Σβάρμπ και Κωνσταντέλια.

Super League: Στο τέλος πήρε το διπλό ο ΠΑΟΚ

Μοναδικός χαμένος της 21ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός που απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή, καθώς είναι «καρφωμένος» στην 4η θέση με 41 βαθμούς.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά τους, με ΟΦΗ εντός την επόμενη αγωνιστική, Φερεντσβάρος εντός για τα νοκ άουτ του Conference League, ΠΑΟΚ εκτός και Φερεντσβάρος εκτός, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να καλείται να βρει λύσεις.

Ο Άρης ήρθε ισόπαλος στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, παρότι προηγήθηκε με τον Μορόν. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Άλεξιτς.

Ίδιο σκορ είχαμε και στο Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο και τον Παναιτωλικό να μοιράζονται από έναν βαθμό, σε ένα ματς που το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 15′. Ο Σενγκέλια άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενος και ο Χουάν Μάνουελ Γκαρσία ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Σπουδαία «διπλά» πήραν Κηφισιά και Λαμία. Η ομάδα των βορείων προαστίων κέρδισε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-1, με πρωταγωνιστή τον Οζέγκοβιτς που πέτυχε και τα 2 γκολ. Το μόνο που κατάφεραν οι κρητικοί ήταν να μειώσουν με τον Αποστολάκη.

Η Λαμία πέτυχε μια ιστορική εκτός έδρας νίκη, κερδίζοντας στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ Γιάννενα με το εμφατικό 4-1!

Δυο γκολ πέτυχε ο Τσιλούλης, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε με τα γκολ των Λόπεθ Ουέσκα και Πέδρο Αμαράλ. Ο ΠΑΣ απλά μείωσε με το γκολ του Πέρεθ Κόντε.

Super League: Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

  • Βόλος – Παναιτωλικός 1-1
  • Πανσερραϊκός – Άρης 1-1
  • ΟΦΗ – Κηφισιά 1-2.
  • ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 4-2.
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-4.
  • Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2.
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0

Super League: Η βαθμολογία μετά την 21η αγωνιστική

Super League: Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Από την επόμενη αγωνιστική ξεχωρίζει το ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;