«Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη»: Ο «Ντίμης Τσιμισκής - Χόφμαν», η «Πηγή Μπακόλα» και η «Ρούλα» αποκαλύπτουν για τη σειρά
«Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη»: Πρωταγωνιστές της σειράς συναντιούνται 22 χρόνια μετά και κάνουν μερικές αποκαλύψεις για τα γυρίσματα της επιτυχημένης κωμικής σειράς

Ο «Ντίμης Τσιμισκής – Χόφμαν», η «Πηγή Μπακόλα» και η «Ρούλα Κορομηλά» (ο χαρακτήρας της επιτυχημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 που καμία σχέση δεν έχει με την παρουσιάστρια!) συναντιούνται 22 χρόνια μετά τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» και περνάνε σε μερικές αποκαλύψεις!

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου για τον ρόλο του «Ντίμη Τσιμισκή – Χόφμαν» λέει:

«Είπα βλακωδώς ναι αλλά…

Όταν ο Ρήγας μού πρότεινε τον ρόλο, είπα βλακωδώς ‘ναι’ και μετά ήθελα να πω ότι έσπασα ότι το πόδι μου. Ζήτησα μία τεράστια αμοιβή ώστε να μη μου τη δώσουν και τελικά μου είπε ο Ρήγας ‘σας τη δίνω’. Τα κοστούμια που άλλαξε ο “Ντίμης Τσιμισκής – Χόφμαν” κόστιζαν 1.500.000. Είχα απέναντί μου τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, όλες οι ηθοποιοί ήταν η μία καλύτερη από την άλλη»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός λέει:

«Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, κοιτούσα τους τεχνικούς, έβλεπα ότι γελούσαν πολύ και είπα ‘εντάξει το πιάσαμε’. Θυμόμαστε τα άπλα και δε θυμόμαστε τα βάσανα, το κρύο που τραβήξανε τα κορίτσια.

Όταν μου είπε ο Ρήγας ότι στον ρόλο πρέπει να έχω έναν υπασπιστή, του είπα να πάρουμε τον Σπύρο (σ.σ. Τριανταφύλλου) που ήταν τεχνικός. Θυμάμαι ότι με τη Γεωργία Καλλέργη θα παντρευόμασταν στη σειρά γιατί μιλούσαμε και οι δύο γαλλικά»

Ο ίδιος περιγράφει για τα γυρίσματα της σειράς «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη»:

«Θυμάμαι στην σκηνή που με ξύριζαν και έλεγα τις ατάκες για τη μαμά του Χόφμαν και σταματούσε το γύρισμα από τα γέλια. Η σειρά είχε ατάκες, εξυπνάδα ταχύτητα. Έχω αποφασίσει ότι ποτέ δεν επαναλαμβάνεται η μαγεία»

Από την πλευρά της, η Βίκυ Πρωτογεράκης, που ενσάρκωσε την «Πηγή Μπακόλα», αναφέρει:

«Κρατάω τις φίλιες που αναπτύχθηκαν.

Είχαμε επιλέγει όλες από τον Αλέξανδρο Ρήγα, ήμασταν φίλες του. Από τους ‘Στάβλους’ κρατάω τις φίλιες που αναπτύχθηκαν και κράτησαν. Θυμάμαι ότι κλαίγαμε στην σκηνή που τραγουδήσαμε το ‘Αυτή η νύχτα μένει’ και κλαίγαμε όλοι όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα»

Η ίδια σημειώνει πως:

«Έχω μία περιέργεια για το πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα μετά από τόσα χρόνια»

Από την πλευρά της, η Μαρία Κανελλοπούλου, που έπαιζε τη Ρούλα τη μαγείρισσα στη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», αποκαλύπτει πως:

«Συζητήσαμε το reunion.

Στο τελευταίο γύρισμα στο πλοίο είπα ‘το κάνουμε άλλη μία φορά;’ και είπαν όλοι ‘όχι. Στην πρώτη προβολή δεν πήγε τόσο καλά γιατί ‘χτυπήθηκε’ πολύ και του άλλαξαν ώρα. Από τη δεύτερη προβολή και μετά η σειρά ‘έσκισε’. Με τον Αλέξανδρο Ρήγα είχα συνεργαστεί στο ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή’ όπου έκανα μία σκύλα. Ο Ρήγας μου είπε ‘τώρα θα παίξεις μία καλή, η οποία όμως έχει μαχαιρώσει τον άντρα της’. Θυμάμαι αυτά τα νυχτερινά γυρίσματα με τις φωτιές»

Η αγαπημένη ηθοποιός σημειώνει:

«Έκανα στη σειρά την σκηνή της Βουγιουκλάκη με το μπακάλικο. Μου άρεσε πολύ η σκηνή που είχαμε την πρώτη γνωριμία με τον πρόεδρο Τσιμισκή -Χόφμαν»

Όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια:

«Όταν συζητήσαμε για να κάνουμε το reunion σκεφτόμουν την τεράστια απουσία του Νίκου Σεργιανόπουλου, της Τζεσυς Παπουτσή και της Βέτας Μπετίνη»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;