Πάμε θέατρο: Τι επιλογές έχεις για απόψε (29/1);
Πάμε θέατρο: Μερικές από τις καλύτερες προτάσεις παραστάσεων για απόψε.

Δεύτερα, 29/1 απόψε και λίγο πριν ο πρώτος μήνας του έτους μας αποχαιρετήσει για να δώσει σκυτάλη στον Φεβρουάριο, μια ωραία πρόταση για να περάσεις όμορφα, αλλά και εποικοδομητικά το βράδυ της Δευτέρας, είναι να πας θέατρο.

Έτσι, μια αδιάφορη και βαρετή μέρα, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία, καθώς το θέατρο μπορεί να συνδυαστεί, είτε πριν είτε μετά, με ποτό ή φαγητό.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορεί να βγεις από το θέατρο με περισσότερες αναζητήσεις, πληροφορίες και γενικά πιο «γεμάτος», από συναισθήματα.

Το neolaia.gr σού προτείνει μερικές από τις θεατρικές παραστάσεις που παίζονται σήμερα στην πόλη.

  • Το Μικρό Πόνι 

Ξεκίνησε στις 13 Νοεμβρίου στο θέατρο Αλκμήνη και αυτή την εβδομάδα (απόψε και αύριο) ολοκληρώνεται ο κύκλος των παραστάσεων του.

Μπορεί μια απλή σχολική τσάντα να γίνει η αφορμή για την κακοποίηση ενός παιδιού; Μπορεί  να ανατρέψει την αθώα του ζωή ;

Ο Πάκο Μπεθέρα γράφει με βλέμμα οξύ αλλά και τρυφερό, ένα έργο για τον σχολικό εκφοβισμό, την διαφορετικότητα, τους νέους κώδικες συμπεριφοράς παιδιών και ενηλίκων,  την πολύπλοκη γονεϊκότητα, που οδηγούν σε μια σκληρή πραγματικότητα στην οποία παγιδεύονται όλο και περισσότερα παιδιά  στον σύγχρονο κόσμο.

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το Μικρό Πόνι, είναι ένα έργο σημαντικό, επίκαιρο, αληθινό μα και απαραίτητο σε μια κοινωνία που χρειάζεται να στρέψει την προσοχή της στον αγώνα κατά του εκφοβισμού και στην αποδοχή της διαφορετικότητας.

Η παράσταση ” Το Μικρό Πόνι” κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη στις 13 Νοεμβρίου σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Σωτηρίου.

Πρωταγωνιστούν η Ειρήνη Καζάκου και ο Παναγιώτης Τζαφέρης.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Χάιμε κι η Ιρένε έχουν ένα γιο που πλησιάζει να κλείσει τα 11, τον Λουίσμι. Το αγόρι πηγαίνει στην τάξη του με ένα σακίδιο που απεικονίζει ήρωες απ’ την παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων «Μικρό μου πόνι», μια σειρά που από κάποιους έχει χαρακτηριστεί «κοριτσίστικη» και για μικρότερες ηλικίες. Οι συμμαθητές του χλευάζουν τον Λουίσμι, οι δάσκαλοι καλούν τους γονείς για να τον πείσουν ν’ αλλάξει προτίμηση, ώστε να σταματήσουν τα επεισόδια μπούλινγκ εις βάρος του εκ μέρους των άλλων μαθητών. Ο ίδιος, όμως, αρνείται πεισματικά ν’ αποχωριστεί το σακίδιό του. Τα επεισόδια στο σχολείο, σιγά σιγά, κλιμακώνονται, οι δάσκαλοι σχεδόν κατηγορούν τον Λουίσμι, τον στοχοποιούν, προτείνουν ν’ αλλάξει σχολείο, οι αντιδράσεις των γονιών του είναι διαφορετικές ενώ ο ίδιος υπερασπίζεται γενναία τον εαυτό του. Αυτό αρκεί όμως;

Λίγα Λόγια για τον συγγραφέα

Ο Πάκο Μπεθέρα γεννήθηκε στην Αλμερία το 1978. Σπούδασε Τεχνική και Υποκριτική στο Θεατρικό Εργαστήριο WilliamLayton της Μαδρίτης και Δραματουργία και Θεατρικές Επιστήμες στην Ανώτατη Βασιλική Δραματική Σχολή της Μαδρίτης (RESAD). Έχει γράψει πάνω από 10 θεατρικά έργα, τα οποία έχουν αποσπάσει μερικά από τα σημαντικότερα θεατρικά βραβεία της Ισπανίας, όπως το Εθνικό Βραβείο Δραματουργίας 2009 και το Εθνικό Βραβείο Θεάτρου CalderóndelaBarca 2007, που χορηγούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ισπανίας. Επίσης, έλαβε Τιμητική Διάκριση για το Θεατρικό 2009, το Βραβείο για την Προβολή της Αλμερία 2009, το Θεατρικό Βραβείο Νέοι Δημιουργοί της Μαδρίτης 2005 και το Βραβείο Morales-Martínez/BarahonadeSoto 2003 για το καλύτερο έργο συγγραφέα απ’ την Ανδαλουσία και το Ευρωπαϊκό Βραβείο Εurodram το 2014 για το έργο του Ventaquemada. Τέλος, ήταν φιναλίστ για τα βραβεία RomeoEsteo 2003 και TeatroExprés 2002. Έργα του έχουν μεταφραστεί στην ιταλική, την ουγγρική, τη γαλλική, την αγγλική, τη γερμανική, την πορτογαλική και την ελληνική γλώσσα (Ventaquemada, To σχολείο της ανυπακοής, Το μικρό πόνι, όλα σε μετάφραση Μαρίας Χατζηεμμανουήλ) ενώ έχουν εκδοθεί στην Ισπανία, τη Λατινική Αμερική, τη Γερμανία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιταλία. Στην Ιταλία, μάλιστα, καθώς και στη Νέα Ζηλανδία, το έργο του Dentrodelatierra (Μέσα στο χώμα) αποτελεί μέρος της διδακτέας ύλης, στη Σχολή Ισπανικών Σπουδών των Πανεπιστημίων της Βερόνα και Auckland της Νέας Ζηλανδίας αντίστοιχα.

 

                                                                                   Σημείωμα του συγγραφέα, Πάκο Μπεθέρα, ειδικά για την παράσταση

Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο και βεβαιώνομαι ότι δεν είμαι εγώ που ψάχνω να βρω τις ιδέες, αντιθέτως, είναι οι ιδέες εκείνες που ψάχνουν να με βρουν. Και μερικές φορές, πράγματι, με βρίσκουν. Ή τουλάχιστον, στην περίπτωση που μας απασχολεί , αυτό συνέβη. Μια μέρα, “κατά σύμπτωση” έπεσα πάνω σε αυτή την είδηση σε μια εφημερίδα, μια εφημερίδα που δεν είχα καν αγοράσει ο ίδιος, αλλά ήταν πεταμένη πάνω στο τραπέζι ενός μπαρ, ανοιγμένη ακριβώς στη σελίδα που εμφανιζόταν αυτός ο τίτλος: “Ο διευθυντής ενός σχολείου στη Βόρεια Καρολίνα, απαγόρευσε την είσοδο σε έναν μαθητή του σχολείου, επειδή η σάκα του είχε ζωγραφιές από τη σειρά Μικρό μου πόνι. Θα μπορούσα να είχα διαβάσει την είδηση και σε λίγα λεπτά να την είχα ξεχάσει, όπως κάνουμε συνήθως με μεγάλο μέρος των πληροφοριών που παίρνουμε στη διάρκεια της ημέρας, για κάποιον λόγο όμως, εκείνη η εικόνα του παιδιού που το διώχνουν από το σχολείο επειδή έχει στην πλάτη του μια σάκα με πολύχρωμα αλογάκια, δεν έφευγε από το μυαλό μου• κόλλησε εκεί , και ερχόταν παντού μαζί μου, όπου κι αν πήγαινα, μέρα και νύχτα. Τότε κατάλαβα ότι για να την ξεφορτωθώ, έπρεπε να γράψω ένα έργο, αυτό το έργο που θα δείτε σε λίγο: Το μικρό πόνι.

Πάκο Μπεθέρα, Αλμερία, 21/09/23

Από το σημείωμα του σκηνοθέτη, Αλέξανδρου Σωτηρίου

“Το Μικρό Πόνι μιλά με τρόπο άμεσο και βαθιά ανθρώπινο, για την ανάγκη

της αποδοχής της διαφορετικότητας του ατόμου. Η οικογένεια και το σχολείο,

οι δύο θεμέλιοι λίθοι της κοινωνίας μας, φανερώνουν τις ρωγμές τους, με

αφορμή μια σχολική τσάντα ενός ανήλικου αγοριού. Το ιδιοφυές εύρημα του

Πάκο Μπεθέρα, έρχεται για να μας υπενθυμίσει, ότι μπορεί να γίναμε

αστροναύτες και να κατακτήσαμε τα αστέρια, αλλά αυτό που ακόμα δεν έχουμε

καταφέρει, είναι να βρούμε διαύλους επικοινωνίας και σεβασμού, για τις

επιλογές του απέναντι μας, ακόμα και αν αυτός είναι το ίδιο μας το παιδί…”

Ώρα έναρξης: 20:00

Θέατρο Αλκμήνη (Αλκμήνης 8-12)

Μετάφραση : Μαρία Χατζηεμμανουήλ

Σκηνοθεσία – Σχεδιασμός σκηνικού  χώρου – μουσική επιμέλεια

Αλέξανδρος Σωτηρίου

Ηχοτοπίο: Γιώργος Διαμαντόπουλος

Σχεδιασμός φωτισμών:Νίκος Σωτηρόπουλος

Σύμβουλος κίνησης: Δημήτρης Ραφαήλος

Βοηθός σκηνοθέτη : Σωτηρία Χρυσικοπούλου

Εκτέλεση Παραγωγής: Apicco Community

Φωτογράφιση: Τζοάννα Βρακά

Παραγωγή trailer : GusEco Productions – Κωνσταντίνος Οικονόμου

Αφίσα – Σχεδιασμός εικαστικών : Κατερίνα Ζάκκα ( ITZI)

Παίζουν: Ειρήνη Καζάκου, Παναγιώτης Τζαφέρης

εισιτήρια: https://www.more.com/theater/to-mikro-poni/

  • Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι

Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι

«Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι», του Τένεσι Ουίλιαμς

σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ και μουσική Σταύρου Γασπαράτου

Η Happy Productions παρουσιάζει στο Νέο Ακάδημο, σε μια μεγάλη παραγωγή, το αριστούργημα του διεθνούς ρεπερτορίου, «ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» του Τένεσι Ουίλιαμς.

Το αινιγματικό και αυτοψυχαναλυτικό αυτό έργο του μεγάλου Αμερικάνου συγγραφέα γράφτηκε το 1958 και πρωτοπαρουσιάστηκε την ίδια χρονιά στο Μπρόντγουεϊ με τεράστια επιτυχία. Έναν χρόνο αργότερα, έγινε κινηματογραφική ταινία, με πρωταγωνιστές την Κάθριν Χέπμπορν, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τον Μοντγκόμερι Κλιφτ. Η Τέιλορ βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της και ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου, όπως και η Κάθριν Χέπμπορν.

Το έργο εξετάζει θέματα όπως η οικογένεια, η σεξουαλικότητα, η τρέλα. Μέσα από έντονους διαλόγους και συγκλονιστικές σκηνές αναδεικνύει τις πολύπλοκες σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες και το πώς οι μνήμες και οι αλήθειες μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή τους.

Υπόθεση

Η πλούσια και αυταρχική κυρία Βέναμπλ (Φιλαρέτη Κομνηνού) λάτρευε παθολογικά τον ποιητή γιο της Σεμπάστιαν και κάθε καλοκαίρι οι δυο τους ταξίδευαν μαζί. Το περσινό όμως καλοκαίρι, για πρώτη φορά δεν τον συνόδεψε εκείνη στις διακοπές του, αλλά η νεαρή ξαδέρφη του Κάθριν (Αναστασία Παντούση) που επωμίστηκε τον ρόλο που κατείχε εκείνη μονοπωλιακά ως τότε.

Εκείνο το μοιραίο καλοκαίρι όμως ο Σεμπάστιαν πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Όταν η σοκαρισμένη Κάθριν αφηγείται την πραγματικότητα γύρω από τον θάνατό του, η κυρία Βέναμπλ αρνείται να την πιστέψει και προσπαθεί να πείσει/δωροδοκήσει τον διακεκριμένο νευροχειρουργό Τζον Κούκροβιτς (Δημήτρης Τσίκλης) να την χαρακτηρίσει φρενοβλαβή και να της κάνει λοβοτομή.

Ο γιατρός δείχνοντας ψυχραιμία, σύνεση και ανωτερότητα, χωρίς να επηρεάζεται από το χρηματικό δέλεαρ και τους εκβιασμούς της κυρίας Βέναμπλ, προσπαθεί να κατανοήσει τη θέση της Κάθριν. Η κοπέλα θα ακουμπήσει πάνω του και θα τον εμπιστευτεί, ενώ εκείνος θα βυθιστεί αργά μέσα στον σκιερό και μυστηριώδη κόσμο που περιβάλλει την οικογένεια Βέναμπλ.

Τι συνέβη στην πραγματικότητα το περασμένο καλοκαίρι; Ποιό μυστικό κρυβόταν πίσω από τον θάνατό του που έπρεπε να παραμείνει κρυφό;

Σημαντική σημείωση

Παραστάσεις: Δευτέρα 20:00, Τρίτη 21:00, Παρασκευή 19:00, Σάββατο 21:00, Κυριακή 20:30

Την Κυριακή 21/4/2024 η παράσταση θα γίνει στις 18:00

Τιμές Εισιτηρίων:

  • Δευτέρα-Τρίτη-Παρασκευή: Γενική Είσοδος 16€
  • Σάββατο-Κυριακή-Γιορτές/Αργίες: Ζώνη Α: 22€, Ζώνη Β: 18€, Ζώνη Γ: 16€

Ατέλειες: 13€ (κάθε Δευτέρα-Τρίτη)

Ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις άνω των 20 ατόμων (στο τηλέφωνο 210 0080900 ή στο email info@happyproductions.gr)

ΝΕΟΣ Ακάδημος: Ακαδημίας & Ιπποκράτους 17, Μετρό Πανεπιστήμιο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210-3625119 & 210-0080900

Μεταφορές Εισιτηρίων επιτρέπονται έως και 24 ώρες πριν απο την έναρξη κάθε παράστασης.

Σε περίπτωση αναβολής κάποιας παράστασης λόγω έκτακτων περιστάσεων (πχ ασθένεια ηθοποιού, έκτακτα καιρικά φαινόμενα κλπ κλπ) τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται αλλά μεταφέρονται σε μεταγενέστερη ημερομηνία

Εισιτήρια: https://www.more.com/theater/ksafnika-persi-to-kalokairi/

Διανομή:
Kυρία Βέναμπλ: Φιλαρέτη Κομνηνού
Κάθριν: Aναστασία Παντούση
Ψυχίατρος: Δημήτρης Τσίκλης
Κυρία Χόλι: Λίλλυ Μελεμέ
Τζορτζ: Πάρης Λεόντιος

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Τένεσι Ουίλιαμς
Σκηνοθεσία: Λίλλυ Μελεμέ
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Μουσική Σύνθεση: Σταύρος Γασπαράτος
Σκηνικά: Μικαέλα Λιακατά
Κοστούμια: Ειρήνη Γεωργακίλα
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λίνα Οικονόμου
Βοηθός Σκηνογράφου: Ξένια Κουβέλα
Βοηθός Ενδυματολόγου: Ίριδα Μυρσίνη Σιδέρη
Φωτογραφία / Trailer: Πάτροκλος Σκαφίδας
Γραφιστική Επιμέλεια: Μαύρα Γίδια
Επιμέλεια Μαλλιά / Μακιγιάζ: Le Boudoir
Διεύθυνση Παραγωγής: Ιωάννης Παντελίδης

  • Απλή μετάβαση

των Γεράσιμου Ευαγγελάτου & Θέμη Καραμουρατίδη

Σκηνοθεσία: Μίνως Θεοχάρης

ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
(αλφαβητικά) Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Γιάννης Καπελέρης, Χαρά Κεφαλά, Πέγκυ Μανωλά, Βασίλης Μηλιώνης, Μαρίζα Ρίζου, Αντιγόνη Ψυχράμη

ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ από 9 Οκτωβρίου

Τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμα, η Απλή Μετάβαση επιστρέφει στο Θέατρο Ακροπόλ

Το σύγχρονο ελληνικό μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη ανέβηκε για πρώτη φορά το 2019 στο Εθνικό Θέατρο, σημειώνοντας απανωτά sold out και εξαιρετικές κριτικές.

Τον Οκτώβριο του 2023, οι οκτώ ήρωες ετοιμάζουν και πάλι τις βαλίτσες τους, για να συναντήσουν επί σκηνής τα όνειρά τους, τους φόβους και τις ανασφάλειές τους, τα πιο ανομολόγητα συναισθήματά και όλα αυτά που μας δημιουργούν τάσεις φυγής.

Η Απλή Μετάβαση είναι το μιούζικαλ μιας ολόκληρης γενιάς που μεγάλωσε πιστεύοντας ότι θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά συναντάει παντού εμπόδια.

Το κείμενο της πρωτότυπης μουσικής παράστασης υπογράφει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ένας από τους πιο χαρισματικούς σύγχρονους δημιουργούς, και τη μουσική ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο πιο πετυχημένος συνθέτης της γενιάς του.

Η πρώτη τους σύμπραξη για το θέατρο χάρισε για άλλη μια φορά τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως (‘’Κάποιος να με Σύρει’’, κ.α.) και δυνατές ερμηνείες από έναν ξεχωριστό θίασο ηθοποιών και ερμηνευτών.

Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει και πάλι ο πολυτάλαντος Μίνως Θεοχάρης, που με την υψηλή αισθητική του και την σύγχρονη θεατρική του ματιά έστησε μια πρωτότυπη σκηνική σύνθεση για τους ανθρώπους του σήμερα.

Μετά από τέσσερα χρόνια, η Απλή Μετάβαση επιστρέφει για να γίνει για άλλη μια φορά talk of the town, για μόνο 10 συλλεκτικές παραστάσεις.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Κυριακή πρωί, άνοιξη, στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οκτώ πρόσωπα στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, αποφασισμένα να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για ένα αβέβαιο μέλλον στην Αγγλία, μοιράζονται τις ιστορίες, τους φόβους και την ανασφάλειά τους. Η πτήση καθυστερεί και όλοι τους έχουν αρκετό χρόνο για να γνωριστούν, να εξομολογηθούν τις σκέψεις τους, να αναπολήσουν, να επανεξετάσουν την απόφαση τους.

Νέοι άνθρωποι, ανασφαλείς φιγούρες, φοβισμένοι και θυμωμένοι. Ψάχνουν μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ή απλώς κυνηγούν την επιβίωση. Ο καθένας τους μια ξεχωριστή ιστορία. Κοινός παρονομαστής η ελπίδα ενός καλύτερου αύριο και η νοσταλγία του χαμένου ονείρου.

ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

των ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ & ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

Σκηνοθεσία ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ
Πρεμιέρα 9.10.2023

Κείμενο-Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Μουσική-Ενορχήστρωση: Θέμης Καραμουρατίδης

Σκηνοθεσία: Μίνως Θεοχάρης

Διεύθυνση Ορχήστρας: Αντώνης Παλαμάρης
Σκηνικά-Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη
Κινησιολογία-Χορογραφίες: Αμάλια Μπένετ
Video Mapping: Κάρολος Πορφύρης
Σχεδιασμός Φωτισμών: Μίνως Θεοχάρης
Φωνητικός Σχεδιασμός: Αποστόλης Ψυχράμης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χριστίνα Παπαδοπούλου
Βοηθός Χορογράφου: Κατερίνα Γεβετζή
Συνεργάτης Ενδυματολόγος: Σοφία Δριστέλλα
Βοηθός Ηθοποιών: Γιάννης Βάρσος
Φωτογραφίες-Τρέιλερ: Χρήστος Συμεωνίδης, Κωνσταντίνος Ζουρνάς
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τάσος Μπιμπισίδης
Διαδικτυακή Επικοινωνία: Κωνσταντίνος Ζουρνάς | Digital.gr
Οργάνωση Παραγωγής: Ντόρα Βαλσαμάκη

ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ (Ιπποκράτους 9-11)

εισιτήριά: https://www.more.com/theater/theatroakropol/aplimetavasi/

  • Συνέβη στο Monterey

Συνέβη στο Monterey

Άκης Δήμου

Συνέβη στο Monterey

Μία Κωμωδία ή μήπως όχι;

Σκηνοθεσία

Τάκης Τζαμαργιάς

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Κυριακή

  • Κι έτσι στα τυφλά πήγες ν’ ανοίξεις τα πόδια σου;
  • Μου άρεσε το ψευδώνυμό του στο Internet “Longtimehermit”.

«Συνέβη στο Monterey» Το νέο έργο του Άκη Δήμου- μια κωμωδία ή μήπως όχι; – παρουσιάζεται στο θέατρο Μικρό Χορν, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά. Από τον Νοέμβριο, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή

Στη σκηνή, η Λυδία Φωτοπούλου και η Καίτη Κωνσταντίνου.

Λίγα λόγια για το έργο

Μια ηθοποιός χωρίς ρόλο και μια ανέραστη μανικιουρίστα, δυο παράφορες γυναίκες συναντιούνται στις τουαλέτες ενός πανάκριβου κοσμικού εστιατορίου. Αλήθεια τι τους επιφυλάσσει αυτή η τυχαία συνάντηση και ανασύρουν αγγέλους για αυτοπροστασία;

Απελπισμένες, αδικαίωτες, αστείες, θα πουν την ιστορία τους, θα ψηλαφίσουν παλιά τραύματα και καινούργιες επιθυμίες , θα ξεκλειδώσουν  ξεχασμένες αναμνήσεις και θα  ονειρευτούν αναγνωρίζοντας η μια στα γέλια και στα δάκρυα της άλλης, κάτι απ’ τον κρυφό τους εαυτό.

Άραγε οι άγγελοι είναι μόνο για τους φοβισμένους;

Κι ύστερα;

Ύστερα τις περιμένει ο δρόμος. Με καινούργιο βήμα αυτή τη φορά!

Μικρό Χόρν,  Αμερικής 10, Aθήνα, Τηλέφωνο: 211.182.6479

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: 

Δευτέρα, Τετάρτη :  20:00, Τρίτη : 21:00, Κυριακή : 21:00

Διάρκεια παράστασης : 85 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Τιμή εισιτηρίου: VIP : 25 ευρώ, Α’ Ζώνη :20 ευρώ,Β’ Ζώνη:18 ευρώ

Φοιτητικό, Ανέργων, Παιδικό (έως 12 ετών), Αμεα (χωρίς κινητικά προβλήματα) :  :16 ευρώ

Εισιτήρια : more.com by viva, στο τηλεφωνικό κέντρο των Αθηναϊκών Θεάτρων 211.1000.365 και στο ταμείο του Θεάτρου Αλίκη.

Για ομαδικές κρατήσεις κος Κώστας Μπάλτας: 211.1026.277(ώρες 11:30 έως 18:30) & 6972217952

Απόψε στις 20:00

  • OK Boomer

OK BOOMER

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

Ο Θοδωρής κι η Φαίδρα αγαπιούνται!

Αυτό είναι αλήθεια, όχι μυθοπλασία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούν κιόλας…

Δεν συμφωνούν… Σχεδόν σε τίποτα..

Απορίας άξιο που αγαπιούνται κιόλας.

Μιλούν για τον εαυτό τους. Τον πραγματικό εαυτό τους.

Αυτό είναι αλήθεια, όχι μυθοπλασία!

Ένα ξεκατινιάρικο ξεμπρόστιασμα που αν δεν γίνει, δεν κόβεις εισιτήρια.

Τους παρακολουθεί ο Αλκιβιάδης σαν την κουτσομπόλα και παίζει όλα τα μουσικά όργανα που έχουν ανακαλυφτεί, ζωντανά, μόνος του!!!

Σαν συμφωνική ορχήστρα.

Καλά θα πάει αυτό….

Από τον Νοέμβριο στο Μικρό Παλλάς ασφαλώς!

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:

Δευτέρα και Τρίτη : 21:00

Τιμές εισιτηρίων : VIP : 20 ευρώ, Α’+Β’+Γ’ Ζώνη:18 ευρώ

Φοιτητικό, ανέργων,  στην Β’ ζώνη : 15 ευρώ,

ΑΜΕΑ (χωρίς κινητικά προβλήματα) στην Β’ Ζώνη :15 ευρώ

Σημείωση : Το έργο είναι αυστηρά ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών.

Εισιτήρια : more.com by viva, στο τηλεφωνικό κέντρο των Αθηναϊκών Θεάτρων 211.1000.365 και στο ταμείο του Θεάτρου Αλίκη.

Ομαδικές Κρατήσεις : Κώστας Μπάλτας  : 211 – 1026277 (11:30-18:30) & 6972-217952

Απόψε στις 21:00

εισιτήριά: https://www.more.com/theater/mikro-pallas/ok-boomer/

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Θοδωρής Αθερίδης, Φαίδρα Δρούκα

Μουσικός : Αλκιβιάδης  Κωνσταντόπουλος

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Άρτεμις Δούρου

Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου

Κοστούμια: Άγις Παναγιώτου

Σχεδιασμός φωτισμού: Χρήστος Τζιόγκας

Φωτογραφίες παράστασης : Γιώργος Καλφαμανώλης

Video Artist : Παντελής Μάκκας

Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα

Μικρό Παλλάς: Αμερικής 2 (City Link)

Τηλέφωνο : 2103210025

Διάβασε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;