Κόλμαν Ντομίνγκο: Εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ
«Σήμερα είναι καθαρή ευγνωμοσύνη. Για όλα. Το ταξίδι. Τα ψηλά. Τα πολύ χαμηλά. Πίστη. Αγάπη. Φως. Χαρά. Είμαι χαρούμενος»

Ο Κόλμαν Ντομίνγκο αντέδρασε στην πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι υποψήφιοι για τα 96α Όσκαρ ανακοινώθηκαν στις 23 Ιανουαρίου με αρκετούς αποκλεισμούς και εκπλήξεις από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών να κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Κόλμαν Ντομίνγκο κέρδισε υποψηφιότητα Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως Μπάγιαρντ Ράστιν, ομοφυλόφιλο ακτιβιστή των πολιτικών δικαιωμάτων στο δράμα του Netflix, «Rustin».

Ο Ντομίνγκο ευχαρίστησε για την υποψηφιότητά του με ανάρτησή του στο Instagram, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των διεκδικητών των Όσκαρ, στο Λος Άντζελες. Μαζί με φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας σε σκηνοθεσία του Τζορτζ K. Γουλφ, ο ηθοποιός έγραψε: «Πλήρης. Ευχαριστώ αγαπητέ Μπάγιαρντ. Ευχαριστούμε το @theacademy για αυτήν την υποψηφιότητα. Προσπαθώ να βρω τις λέξεις».

«Σήμερα είναι καθαρή ευγνωμοσύνη. Για όλα. Το ταξίδι. Τα ψηλά. Τα πολύ χαμηλά. Πίστη. Αγάπη. Φως. Χαρά. Είμαι χαρούμενος» τόνισε.

Αρκετοί από τους συναδέλφους του Ντομίνγκο στο Χόλιγουντ απάντησαν με μηνύματα υποστήριξης επαινώντας την ερμηνεία του στην ταινία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;