Λένα Δροσάκη: «Μερικές φορές η συνήθεια είναι μεγαλύτερη και από την αγάπη»
Όσα είπε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το βράδυ της Τετάρτης (24/1) η Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show». Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον ερχομό του γιου της που άλλαξε τα πάντα, και την επαγγελματική της πορεία.

Όσον αφορά τα παιδική της χρόνια ανέφερε πως η μητέρα της έλεγε ότι είμαι πριγκίπισσά της, αλλά όλοι οι υπόλοιποι έλεγαν “τι αγοράκι είναι αυτό;”, ήμουν αγοροκόριτσο».

«Κάποια στιγμή μου είπε η μαμά μου “αν είσαι λεσβία να μου το πεις εγώ θα σε στηρίξω”» πρόσθεσε η Λένα Δροσάκη.

«Έχει αρχίσει και μιλάει, η πρώτη λέξη ήταν μπαμπάς. Χορεύουμε κάθε πρωί χορεύουμε το Mami της Φουρέιρα» είπε στη συνέχεια αναφερόμενη στον γιο της.

«Η πρώτη μέρα που τον άφησα στον παιδικό σταθμό εγώ έκλαιγα πολύ. Ήμουν απ’ έξω και έκλαιγα».

Σε ένα άλλο σημείο αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ξεσπώντας κατά της αδιακρισίας που χαρακτηρίζει κατά κόρον τα μίντια σε τέτοιες στιγμές δημόσιων προσώπων.

«Στην αρχή ήταν λίγο… Η συνήθεια είναι μεγαλύτερο πράγμα. Μερικές φορές λένε ότι η συνήθεια είναι μεγαλύτερη κι από την αγάπη. Έχεις μία ανασφάλεια. Το πρώτο διάστημα είναι πού πατάω και πού βρίσκομαι. Προχωράς μπροστά με έναν στόχο να είναι καλά το παιδί» είπε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Ζούμε σε μία εποχή που έχουμε χάσει την ενσυναίσθηση. Έχεις χωρίσει και έρχομαι με το μικρόφωνο και σου λέω “πες μου”. Τι να σου πω; Δηλαδή, τι θέλεις να σου πω; Έμαθες ότι χώρισα γιατί μου το κάνεις αυτό;» .

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;