Παν. Πατρών: Εξ αποστάσεως σεμινάριο στο Digital Marketing
Πανεπιστήμιο Πατρών: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο σεμινάριο.

Περιγραφή:  Tο Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με το coding school του ΕΚΕΚ ανακοινώνει την πρώτη Πανεπιστημιακή εξειδίκευση στην Ελλάδα πάνω στο πρόγραμμα Digital Marketing παρέχοντας το πρώτο Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Πατρών με μονάδες ECTS στη χώρα.

Μετά τα εκπαιδευτικά προγράμματα Επιμόρφωσης με Πιστοποιητικό του Πανεπιστημίου Πατρών στους τομείς «PyThon», «Big Data Analytics», «Cyber Security», «ChatGPT – Τεχνητή Νοημοσύνη» και «Machine Learning, »BlockChain For Finance στις 15 Ιανουαρίου ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα Digital Marketing.

Για το πρόγραμμα αυτό το Coding School του εκπαιδευτικού Οργανισμού ΕΚΕΚ συνεργάστηκε με το μεγαλύτερο στην Ελλάδα Ερευνητικό κέντρο, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) για την ανάπτυξη του υλικού.

Το digital marketing αποτελεί έναν συναρπαστικό και αναπτυσσόμενο κλάδο στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο. Με την ταχύτατη εξέλιξη των ψηφιακών τεχνολογιών και την άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε πληροφορίες και αγαθά, η ανάγκη για τον επαγγελματία του marketing να κατανοεί και να εκμεταλλεύεται τον ψηφιακό χώρο είναι ζωτική. Το digital marketing προσφέρει ανεξάντλητες δυνατότητες για την ανάπτυξη και προώθηση μιας επιχείρησης, επιτρέποντας τη στρατηγική αναδυόμενων τάσεων όπως ανάπτυξη κοινότητας, προσαρμοσμένος στόχος κοινού και ακριβής μέτρηση αποτελεσματικότητας. Οι γνώσεις σε digital marketing είναι πλέον καθοριστικές για κάθε επαγγελματία, προσφέροντας μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη της επιχείρησης και την επίτευξη μεγαλύτερης ανταγωνιστικότητας στη σύγχρονη αγορά.

Μέθοδος Υλοποίησης: Το πρόγραμμα πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα μέσω πλατφόρμας τηλεκατάρτισης.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 3 μήνες (250 ώρες ασύγχρονης πανεπιστημιακής κατάρτισης)

Ημ. Έναρξης: 15/01/2024
Εγγραφές έως: 24/01/2024
Διάρκεια: 250 Ώρες
Φορέας: Πανεπιστήμιο Πατρών

Πάνω από 67% έκπτωση για αιτήσεις έως 24 Ιανουαρίου

Αρχικό κόστος προ εκπτώσεων: 850 ευρώ

Έκπτωση στα 280 ευρώ για αιτήσεις EARLY BIRD έως 24 Ιανουαρίου (δόσεις)

Επιμορφούμενοι ΕΚΕΚ, Πανεπιστημίου Πατρών: 250 ευρώ (δόσεις)
Φοιτητές: 220 ευρώ (δόσεις)
Άνεργοι, ΑΜΕΑ: 220 ευρώ (δόσεις)
ΕΦΑΠΑΞ πληρωμή: 250 ευρώ

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;