MasterChef 8: Οι 24 «κλειδώνουν» - Απόψε οι πέντε τελευταίες «μονομαχίες»
MasterChef 8: Τι θα δούμε απόψε στον αγαπημένο διαγωνισμό μαγειρικής - Δείτε το τρέιλερ

Το MasterChef 8 επέστρεψε στον αέρα του Star και για όγδοη χρονιά οι τρεις καταξιωμένοι κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς υποδέχθηκαν τους φετινούς επίδοξους σεφ με νέες αλλαγές.

Φέτος, οι οντισιόν αντικαταστάθηκαν από μαγειρικές «μονομαχίες», στις οποίες φιλόδοξοι μάγειρες και μαγείρισσες διαγωνίστηκαν για την κατάκτηση της πολυπόθητης ποδιάς.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε Τρίτη 23 Ιανουαρίου οι παίκτες και οι παίκτριες μπαίνουν για πρώτη φορά στο πλατό της εκπομπής με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει χαρακτηριστικά στο τρέιλερ πως «η μεγαλύτερη κουζίνα της Ελλάδας είναι και πάλι ανοιχτή».

Ωστόσο, μερικές θέσεις δεν έχουν… ξεκαθαριστεί απόψε! Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τις πέντε τελευταίες μαγειρικές «μοναμαχίες» και θα μάθουμε τους τελευταίους παίκτες και παίκτριες που θα καταφέρουν να μπουν στο σπίτι του MasterChef. Μάλιστα, οι μονομαχίες μοιάζουν με κανονική δοκιμασία, με τους παίκτες που έχουν ήδη περάσει να βρίσκονται πάνω στον εξώστη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά το σημερινό επεισόδιο οι 24 παίκτες και παίκτριες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και το έπαθλο θα «κλειδώσουν»!

Το επεισόδιο θα προβληθεί απόψε Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 21:00 στο Star.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;