Survivor 2024: Διχασμένοι οι Διάσημοι - Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση
Survivor 2024: Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και ο νέος υποψήφιος για αποχώρηση

Μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας έδωσαν στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας (22/1) οι παίκτες του Survivor 2024. Οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους και μπήκαν δυναμικά στον στίβο μάχης σε μία απαιτητική δοκιμασία που κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο.

Οι Μαχητές, μετά την ήττα στο αγώνισμα της Κυριακής και την υποψηφιότητα του Rob, ήθελαν τη νίκη. Τελικά, κατάφεραν να στριμώξουν τους Διάσημους, οδηγώντας τους στην κάλπη. Στον αγώνα που προηγήθηκε υπήρξαν δύο τραυματισμοί, ενώ τόσο ο Άγγελος Γεωργουδάκης όσο και ο Νίκος Γκάνος δεν συμμετείχαν καν στη δοκιμασία, καθώς νωρίτερα είχαν οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Στο Συμβούλιο του Νησιού η Κόκκινη Ομάδα του Survivor 2024 φάνηκε να είναι απόλυτα διχασμένη με τις ψήφους των παικτών να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα. Κρίστη Καθαργιά και Αλέξης Παππάς έλαβαν τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες τους. Τελικά, όμως, η Κρίστη έλαβε 6 ψήφους έναντι 5 του Αλέξη και έγινε με αυτόν τον τρόπο η δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας.

 

Η ψυχολόγος από τη Θεσσαλονίκη σχολίασε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

«Γνωρίζω ότι έχει να κάνει με την επίδοσή μου, έχω κάνει όμως πρόοδο, όπως γνωρίζω επίσης ότι αυτή η εβδομάδα δεν ήταν μία καλή εβδομάδα για εμένα. Την περίμενα την υποψηφιότητά μου. Κανένα πρόβλημα»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;