Survivor 2024: Ανατροπή με τους νέους κανόνες - Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Οι νέοι κανόνες έφεραν ανατροπές στις υποψηφιότητες για αποχώρηση για την πρώτη εβδομάδα του Survivor 2024 - Ποιοι είναι οι τέσσερις υποψήφιοι

Συναρπαστικό ήταν το επεισόδιο του Survivor 2024 που είδαμε το βράδυ της Τρίτης καθώς είχε μία σπουδαία και αμφίρροπη μάχη για την τρίτη ασυλία.

Η ομάδα των Μαχητών προερχόταν από ήττα, με τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ να αναδεικνύεται μετά την Δώρα Νικολή υποψήφιος για αποχώρηση.

Το αγώνισμα ασυλίας ήταν πραγματικά θρίλερ, αφού η αναμέτρηση πήγαινε πόντο πόντο. Το σκορ έφτασε τελικά στο 9-9, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στο νήμα.

Τη νίκη πήραν οι Διάσημοι χάρη στον “χρυσό” πόντο που κέρδισε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία αναδείχτηκε και MVP του παιχνιδιού.

 

Ακολούθησε ένα συμβούλιο των Μπλε γεμάτο εντάσεις, με κατηγορίες για τη στρατηγική των δύο ομάδων. Στην ψηφοφορία των Μαχητών, τρίτη υποψήφια ψηφίστηκε η Ανδριάνα Καγιά, η οποία είχε έντονη αντίδραση για το αποτέλεσμα της κάλπης.

 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως, με βάση τους νέους κανόνες του Survivor 2024, η MVP της εβδομάδας, δηλαδή η Ασημίνα, θα έπρεπε να υποδείξει τον τέταρτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Να σημειωθεί ακόμα πως οι μονομαχίες για την αποχώρηση πρέπει να είναι ιδίου φύλου. Για τον λόγο αυτό, ο Ρομπ Τζέιμς εξασφάλισε την παραμονή του λόγω πλειονότητας γυναικών στις υποψηφιότητες.

 

Η Ασημίνα επέλεξε, τελικά, την Ιωάννα Τζαβέλα για τέταρτη υποψήφια, ενώ τη θέση του Ρομπ πήρε η Μαριλίνα Βακονδίου μετά την υπόδειξη των συμπαικτών της.

 

Επομένως, οι τέσσερις πρώτες υποψήφιες προς αποχώρηση για το Survivor 2024 είναι οι Δώρα Νικολή, Ανδριάνα Καγιά, Μαριλίνα Βακονδίου και Ιωάννα Τζαβέλα.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1